Twijfels over mijn ziektebeeld

  • #1

    Hallo,

    Ik zit met een aantal zaken. Ik loop sinds mijn 14de bij de psychiater. Nu ben ik 26 jaar. Ik krijg steeds een diagnose gesteld. Van NAO psychotische stoornis naar schizofrenie. Zelf vind ik dit heel erg, omdat ik zeker weet dat ik geen schizofrenie heb maar een ziekte die erop lijkt. Volgens mijn huisarts en psychiater zit het tussen mijn oren. Ik heb het geprobeerd te accepteren maar mijn gevoel zegt wat anders? Ik begin te twijfelen, want bloedonderzoek is goed. De huisarts wilt me niet naar de ziekenhuis verwijzen voor verder onderzoek omdat mijn bloedonderzoek goed is.

    Mijn klachten zijn voornamelijk veel moeheid. Ik slaap veel en kan zo niet de bed uitkomen. Ik zeg steeds tegen mezelf sta op alleen mijn moeheid overheerst. Is dat nou een lichamelijke symptoom of een geestelijke symptoom?

    Verder word ik ook moe omdat ik veel denkt. Mijn gedachten of hersenen zijn te actief.

    Ik denk zelf dat het lijkt op een geestelijke aandoening maar eigenlijk een lichamelijk aandoening is.

    Ik ben echt ten einde raad want ik kan nergens kloppen voor de juiste hulp en heb het gevoel dat ik niet word gehoord en dan ga ik zelf denken van ja misschien hebben ze gelijk maar dan komen er steeds de twijfel boven.

    Iemand tips hoe ik met mijn situatie om moet gaan?

    Reageer
    #2

    Chronisch vermoeidheids syndroom misschien? Ook wat je eet kan veel invloed hebben op je gestel. Eet je veel suiker? Drink je veel frisdrank, eet je gezond? Heb je je laten checken voor Vitamine D3 of B12 gebrek?

    Reageer
    #3

    Je moet dit toch eens goed met de psychiater bespreken. Geef duidelijk aan wat je zelf denkt en voelt

    Reageer
Reageer op: Twijfels over mijn ziektebeeld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief