Hoesten, kortademig, pijn onder mijn keel, borst

  • #1

    Ik ben al vanaf december flink aan het hoesten, en soms ook benauwd. heb nu pufjes. Maar al en tijdje heb ik pijn onderin mijn keel. Als ik naar beneden kijk, lijkt het of er iets knelt.En is pijnlijk. Moet ik dit melden aan de arts. Wat kan het zijn.Of komt dit door het hoesten.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen...bespreek het met de dokter

    Reageer
    #3

    Ik kreeg ook te horen dat bij het bloedprikken ondekt is dat de witte bloedlichaampjes ontstekingscellen ontdekt zijn, Wat betekend dat dan. Maar alles werd zo snel verteld. en dan vergeet je dingen te vragen.

    Reageer
    #4

    Dat je een infectie hebt

    Reageer
    #5

    ik heb het gemeld aan de arts, maar die denkt alleen dat het van het hoesten komt. nu doorgestuurd naar KNO. Om ook de holtes te onderzoeken. Kan ik dan ook aangeven dat ik een vervelende plek in mijn keel heb.En het gevoel dat er constant slijm in mijn keel zit.  Aan de buitenkant van mijn keel zit ook een rode plek.Kan dat er mee te maken hebben.

    Reageer
    #6

    Dat kun je zeker met de KNO-arts bespreken

    Reageer
Reageer op: Hoesten, kortademig, pijn onder mijn keel, borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief