nat gevoel op been

 • #1

  Af en toe heb ik het gevoel dat er iets nats en kouds op mijn been valt, rechts en links, maar niet tegelijkertijd. De plek is dan altijd droog ook mijn kleding. Is dit iets slechts? Is er iets mis met mijn zenuwen? Voor de rest geen klachten, alleen af en toe dit gekk gevoel.

  Reageer
  #2

  het gebeurt zo af en toe, 1x in de maand ofzo

  Reageer
  #3

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga eens naar de huisarts met de klacht

  Reageer
  #4

  Ik heb dit ook vaak!!
  Reeds een oorzaak gevonden?

  Reageer
  #5

  Ik heb dit ook. Soms degelijks voor 2-3 maand dan eens 2 maand niks. Huisarts lachte me uit als ik het vroeg. Ik vergelijk dit met een hond die tegen men been plast... of water die spat!  Heeft iemand idee???

  Reageer
  #6

  Ik heb ook last van die vage klacht op mijn rechter bovenbeen. Het is heel erg irritant. Iemand al iets verder gekomen?

  Reageer
  #7

  Nou bizar ik dacht ga t toch even googlen en kwam ik hier terecht. Mijn zusje en ik hebben dat heel regelmatig. Zo gek want je zou zweren dat je nat bent geworden. Dikke waterdruppels, soms op mn been of arm etc. Maar t rare is wij hebben dat ook met hitte. Soms voel ik ineens een vonk of als je vingers aan de oven brand. Of dat iemand je per ongelijk met een sigaret aanraakt. Je schrikt er helenaal van. Maar niks te zien. Herkenbaar? Laat even weten. Groetjes

  Reageer
  #8

  Ik heb dat gevoel nu 3 dagen, komt regelmatig terug. Voelt net of is een plek op bovenbeen nat. Dat is dus niet O. Wat kan dit zijn, moet ik mij zorgen maken?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dit heb ik dus ook (vanwaar deze zoekopdracht). Hebben jullie corona gehad?

  Reageer
  #10

  Ik ben er ook naar gaan zoeken, het zou Paresthesie kunnen zijn.

  Reageer
  #11

  Ik heb dit gevoel ook af en toe. Nu was het tamelijk lang geleden maar op Paasmaandag kwam ik eindelijk ook aan de tafel zitten bij mijn gasten en zei onmiddellijk: Hé, ik voel weer druppels op mijn arm. Maar ik zat onder de parasol, iedereen lachte dit weg ... Ik heb het 'gevoel' al gehad in de auto, toen ik terugkwam van de supermarkt. Plots voelde ik overal 'kleine spatjes' op mijn (blote) benen. En ik rijd niet in een cabrio! Dit veroorzaakt verder geen gene of hinder maar ... ik stel me ook vragen zoals jullie.

  Reageer
  #12

  Ik heb dit dus ook!
  Regelmatig het idee dat er een spetter valt in me knieholte. Het is heel vaag. En dan voelt het alsof de druppel naar beneden druipt. Maar als ik voel/kijk is er niks nat.
  Alsof er iets tegen aan spettert.. zo een verdwaalde spetter.
  Ik heb het al een paar dagen, dus dacht Google is. Ik kwam hier terecht.
  Ik heb ook geen hinder, maar het is wel een rare gewaarwording, alsof er iets niet klopt. Maar het zal wel weer over gaan dan.
  Ik geloof niet dat ik hiermee naar de dokter ga, die lacht me uit denk. En nogmaals. Geen hinder vooralsnog 🙂
  Maar wat is het nou he?

  Reageer
  #13

  Net als de rest heb ik geen antwoord, maar ook ik kwam hier door te googelen. Heb sinds kort hetzelfde gevoel, alsof er een dikke koude druppel valt. In mijn geval op mijn borst, steeds op dezelfde plek. Iedere keer denk ik: nu is het écht zo. Maar geen drup te bekennen.

  Heb twee weken geleden corona gehad, misschien helemaal niet relevant, maar las dat iemand anders hier ook die link legt.

  Reageer
Reageer op: nat gevoel op been
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief