Ontsteking in buik

  • #1

    Hallo.

    Na een galblaasoperatie heb ik een ontsteking opgelopen. Deze is uiteindelijk uitgeknepen, heb aan een antibiotica infuus gelegen, heb een echo gehad om te zien of er een abces in zat (zat er niet volgens de beste man). Ga ik vandaag weer spoelen (moet ik zelf thuis 2 keer per dag doen) komt er ineens weer allemaal pus uit. Is dit normaal?

    Groetjesss

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het goed is om morgenvroeg toch maar even de poli MDL/chirurgie te bellen

    Reageer
    #3

    Advies opgevolgd en poli gebeld, maar die zeiden: wond open houden en blijven uitspuiten, wacht maar tot je afspraak woensdag. Op de vraag of het normaal was dat er nu ineens wat uit kwam hadden ze geen antwoord. Ook contact opgenomen met huisarts, die vond het niet zorgwekkend maar heeft de antibioticakuur wel met 4 dagen verlengd.

    Is het normaal dat er nu ineens weer wat pussigs uit kwam? Betekent dat direct ontsteking, of kan het ook verholpen worden door antibiotica?

    Reageer
    #4

    Dat is een vraag die ik zo zonder enig onderzoek helaas niet kan beantwoorden. Antibiotica kan dat wel oplossen

    Reageer
Reageer op: Ontsteking in buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief