Suikerwaarde 7.0

  • #1

    Kun je van een nuchter geprikte suikerwaarde van 7 klachten hebben en zo ja welke? Ik ben niet bekend met diabetes overigens....Wel familiair

    Reageer
    #2

    Daar heb je doorgaans geen klachten van

    Reageer
    #3

    Bij suikerziekte speelt insulineresistentie een grote rol. Goed voor je voeding zorgen plus stofjes als vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren gebruiken die de insulinegevoeligheid helpen verbeteren, kan schelen in het ontstaan van suikerziekte. Van getallen weet ik niet zoveel.

    Reageer
    #4

    Catootje...hoe weet ik dan welke supplementen je evt kunt nemen? Ik heb altijd wel een suiker die iets te hoog is (net iets over het randje ) en de laatste keer was die 7...soms 6.4...als dit zo blijft zouden ze medicijnen geven....hoe weet een arts eigenlijk om welke diabetesvariant het gaat?

    Reageer
    #5

    Ik ben op zoek naar een diagnose. Sinds begin augustus is het begonnen. Ik kan nog maar even staan, en daarna doet mijn lichaam wat het zelf wil. Als ik bvb voorover gebogen heb om iets te doen, hangt mijn lichaam daarna ook naar voor. Als ik even rust, gaat het ook weer over. Wanneer ik stap, lijkt het of mijn benen soms blokkeren. Verdere klachten zijn draaierigheid, soms dubbelzien (vooral bij veel beweging zoals in de auto), hoofdpijn, nekpijn (spieren zitten vast), af en toe druk in 1 oor alsof er water in zit.

    De HA dacht eerst aan een ontsteking van mijn evenwichtsorgaan, maar dit is bij de oorarts gecontroleerd en negatief. Ook bij de neuroloog geweest en EEG was in orde, verder geen onderzoek nodig. Ik heb geen idee wat ik nog kan doen.

    Reageer
    #6

    Vanaf welke waarde kun je dan wel symptomen hebben als niet diabeet?

    Reageer
    #7

    Dan moet je bloedsuiker erg laag zijn beneden 4 of hoger dan 12 en zelfs dan zijn er niet altijd klachten. Vooral als de bloedsuikerspiegel hoog is.

    Reageer
Reageer op: Suikerwaarde 7.0


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief