Hoofdpijn/zweverig gevoel/pijnlijke gewirchten handen/snel moe

  • #1

    Ik heb sinds een paar jaar last van onderstaande klachten:

     

    • Hoofdpijn (drukkendgevoel), alsof ik de hele tijd een te te strakke bril draag
    • Zweverig gevoel
    • Pijnlijke gewrichten in me handen, af en toe ook pijnscheuten
    • Vaak moe
    • Snelle verzuring van de benen
    • Slechte concentratie
    • Niet uitgeslapen opstaan

     

    Voor deze klachten ben ik al onderzocht door de huisarts,neuroloog,internist & reumatoloog, hier is niks uitgekomen en al deze artsen hebben mij weeer doorverwezen naar mijn huisarts.

    Sinds een paar maanden probeer ik suikerarm te eten geeft een kleine verbetering maar blijf veel last houden van deze klachten. Heb alle soorten bloedonderzoeken al gehad en  hier is niks uit gekomen.

    Volgens mijn bloedwaardes moet ik kerngezond zijn alleen zo voel ik mij niet. Zijn er mensen die soortgelijke klachten hebbe/hadden en hoe zijn die hier vanaf gekomen ?

     

     

    Reageer
    #2

    *Vergeten derbij te vemelden

    • Heb ook opgezette klieren in me hals.
    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Bedankt voor uw antwoord, komt een score uit van 47. Maar ik heb constant last van deze klachten maar ben niet kortademig of iets dergelijks. Heb voor zover ik weet ook geen stress/angst.

    Reageer
    #5

    Je hoeft niet kortademig te zijn. Waarschijnlijk heb je dan toch last van chronische hyperventilatie.  Kijk eens op onderstaande link welke klachten er allemaal kunnen ontstaan.

    Ik zou je aanraden om naar een fysiotherapeut te gaan voor ademhalingsoefeningen.

    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Reageer
    #6

    Je voeding kan een grote rol spelen Zo had ik in het verleden veel vage klachten en ook candida maar met hulp van een natuurgenezer, met wiens hulp ik mijn voeding aangepast plus wat supplementen heb gekregen, is dat verleden tijd.

    De geraffineerde suiker zoveel mogelijk weglaten kan al schelen maar beter ook zorgen voor meer complexe koolhydraten en die combineren met eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Ook kunnen er voedselovergevoeligheden spelen. En je cortisol zou ontregeld kunnen zijn.

    Ook zou je tekorten kunnen hebben. Via bloedonderzoek kan je niet alles opsporen, zoals met magnesium het geval is. Je zou een natuurgenezer kunnen raadplegen.

    Reageer
    #7

    Bedankt voor jullie antwoorden ga dit bespreken met mijn huisarts.

    Reageer
    #8

    Ik heb sinds deze week ook weer meer last van mijn gewrichten in mijn handen, kan dit ook komen door chronische hyperventilatie ? Heb binnenkort een afspraak met een fysio (buteyko).

    Heb voornamelijk last van mijn linker duimen de rest van mij vingers voelen een beetje stijf dit voel ik eigenlijk de hele dag. Krijg meer last van mij duim na inspanning ( bv gamen, wat ik niet eens heel lang/vaak doe ). Zie dit niet tussen de symptomen van chronische hyperventilatie staan.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Last van je duimen kan natuurlijk ook een vorm van overbelasting zijn door het gamen.... niet zo raar eigenlijk he...

    Reageer
    #10

    Ik doe die niet zo heel veel & als ik het niet doe heb ik ook last alleen dan minder.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn/zweverig gevoel/pijnlijke gewirchten handen/snel moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief