vaccinatie ontstoren!!

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik wist even niet waar dit bij hoorde.
    Dus als ik het verkeerd heb geplaats hoor ik het graag ?

    Maar ik kwam net iets tegen over vaccinatie ontstoren wat me heel erg aan het denken heeft gezet. Wie heeft er ervaring mee?
    Zou het echt helpen?

    Gr

    Reageer
    #2

    Nog een ervaring mee maar ik wil het wel graag laten doen. Heb emotionele klachten na een poliovaccinatie in het verleden. Ik wil daar en aan andere klachten wat doen maar moet eerst financieel iets beter zitten. Het kan met bioresonantie of een speciaal soort homeopathie.

    Bij vaccineren werkt het mijns inziens zo, aan de hand van volgend voorbeeld. Als je water zuivert van chemicaliën zijn die chemicaliën eruit maar blijft de informatie ervan nog wel in het water. bij vaccinaties net zo. Je brengt de informatie van een ziekte in je lichaam, wat allerlei gevolgen kan hebben, plus dat het verstorend werkt op je eigen immuunsysteem. Daarom lijkt het me beter om je eigen weerstand te versterken dan om te vaccineren of medicijnen te gebruiken. Tegenwoordig zijn vrouwen vaak eerst jarenlang aan de  pil en krijgen ze dan kinderen. De pil kan zorgen voor tekorten aan, onder andere zink, terwijl zink juist belangrijk is voor je weerstand.

    Reageer
Reageer op: vaccinatie ontstoren!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief