Paper chronische nierinsufficiëntie

  • #1

    Hallo iedereen!

    Allereerst zou ik me naar de moderators willen wenden dat indien dit bericht in jullie ogen ongepast is, deze dan te verwijderen, want toen ik door de Handleiding las vond ik geen tegenstrijdigheden.

    Ten tweede wend ik me naar de forumgebruikers.

    Voor mijn opleiding als medisch secretaresse zoek ik namelijk enkele mensen die hun verhaal willen doen over [b]hoe het is om te leven met chronische nierinsufficiëntie[/b].

    Uiteraard indien u op mijn vraag ingaat, blijft u anoniem.

    Alvast bedankt en vriendelijke groeten,
    IkWeetHetNiet

    Reageer
    #2

    Ik zou zelf niet zo snel mijn medische gegevens aan iemand verstekken die ik niet ken. Ik raad dit anderen ook af dit te doen! Wat je wel kunt doen is de vragen open in dit forum stellen en beantwoorden, onder een pseudoniem. Dat doet bijna iedereen hier.

    Reageer
    #3

    [b]Ineke schrijft:[/b]
    [quote]Ik zou zelf niet zo snel mijn medische gegevens aan iemand verstekken die ik niet ken. Ik raad dit anderen ook af dit te doen! Wat je wel kunt doen is de vragen open in dit forum stellen en beantwoorden, onder een pseudoniem. Dat doet bijna iedereen hier.[/quote]

    Misschien ben ik niet helemaal duidelijk geweest en daarvoor mijn verontschuldigingen.

    Ik vraag zeker en vast NIET om medische gegevens, namen van dokters, je eigen naam, etc.

    Mijn vraag is gewoon hoe het is om met deze aandoening te leven: makkelijk (wat ik betwijfel), moeilijk, hoe beïnvloed het je leven, etc. Welke impact heeft het emotioneel op je leven, ...

    Dus nogmaals: ik vraag NIET om persoonlijke gegevens of medische gegevens, ik vraag enkel welke invloed het op je dagdagelijkse leven heeft en hoe je het zelf emotioneel aanvoelt.

    Ik dank alvast degenen die bereid zijn mij te helpen en raad ook, zoals Ineke, aan een pseudoniem te gebruiken om anonimiteit te bewaren.

    Met vriendelijke groet,
    IkWeetHetNiet

    Reageer
    #4

    Re:Pijn bij ballen gaat niet weg en piemel 3 dagen, 7 uren geleden
    namelijk pijn aan mijn ballen en pijn aan mijn piemel (als die stijf is). De pijn gaat zelfs door vanuit mijn ballen naar mijn liezen. Ik kan niet fietsen en en niet op een stoel zitten, dat doet zeer.

    Ik ben al naar uroloog / en ander dokters geweest maar die hebben tot op heden niks kunnen vinden

    Het begon bij mij toen ik mei 2010 ik diabetes kreeg en ik insuline moest nemen en ik gelijk een reactie op mijn piemel (zeer stijve). Die doet nu heel zeer en mijn ballen worden ook zo hard. En ik dacht het zal wel met die insuline te maken hebben maar nu niet meer. Het gaat elke nacht en dag maar door met zere harde ballen en stijve piemel. Ik kan nu geen sex meer hebben. Mijn leven is nu wel heel anders geworden!

    2 ik dacht / denk dat het ook door de insuline komt die ik elke dag
    moet in nemen
    maar de Ik ben al naar uroloog / en ander dokters geweest
    en die zeggen dat het daar niet aan licht
    daar was niks over bekent
    deze gebruik ik / Lantus van SoloStar / Apridra van SoloStar
    Lantus 20 eh per nacht / Apidra 14 eh per dag

    ik ben blij dat ik hier gehoor heb
    ik kan niet meer stoppen met die insuline
    ik heb type 2 zeg de doktor

    maar de pijn is niet meer te verdragen
    het huilen staat meer dan het lachen ( dus geen lachen )
    ik heb ook pillen deze Arthrotec 50
    maar dit hept niet !!

    ps schade aan de zenuwen als dit egt is
    hoe gaat dit verder dan voor me ?
    ik hou het nu al niet meer vol

    3 flink klote dus letterlijk en figuurleuk

    ik hoop dat ik nog iets van je hoor "

    Reageer
    #5

    Ik ben een patient met chronische nierinsuficient. Ik ben normaal iemand die heel actief is,uitgaan en sociale netwerken enz.
    Vanaf in 2008 werd ik in ziekenhuis opgenomen door hogebloeddruk,en ze hebben geconstateerd dat mijn nieren (Beide)heel klein waren. Ik kreeg in een keer heel veel medicatie, maar mijn bloeddruk bleef gewoon 200/110. Ik heb naar Belgie verhuisd, ze zijn nog met mijn bezig,laatste tijden voel ik me heel erg moe (CPAP)vergeetachtigheid, armen worden gewoon lam, dus ik kan de telefoon niet langer aan mijn hoor houden, dan krijg ik een brandende pijn in mijn armen.Dikke voeten elke dag. Ik heb plastabletten maar toch heb ik last van dikke voeten.Huishouden is niet te doen, ik moet continu pauzeren.
    Ik voel me helemaal kapot. Ik huil elke dag,praat soms alleen. Want weet niet hoe het verder gaat.A.s vrijdag ga ik naar ziekenhuis om uitslag te horen of ik dyalise moet nemen, dat ben ik bang voor.
    Ik wil kennis maken met mensen die ook dezelfde meemaakt, om gedachten te wisselen.

    Reageer
Reageer op: Paper chronische nierinsufficiëntie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief