Syndroom van Gilbert

 • #1

  Even een nieuw topic , heb al wat geschreven onder de titel hoog ferritine en iets verhoogd bilirubine.
  Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik het syndroom van Gilbert heb. Een onschuldige aandoening , werd erbij gezegd.
  Ik was info erover aan het zoeken en kom dan bij reacties van patiënten tegen dat zij toch wel degelijk klachten ervaren. Klachten die ik ook herken , zoals stekende pijn ter hoogte vd lever , buikpijn , moeheid , misselijkheid. Ook geven.mensen aan dat er risico op cirrose bestaat(?) , en dat ze gevoelig reageren op alcohol.
  Er is bij mij ook NASH vastgesteld en fibrose stadium 3. Ik vraag me af of hier een verband met het syndroom van Gilbert ligt?
  Hebben er mensen ervaring met het syndroom van Gilbert? Als je klachten ervaart , welke dan en zijn deze continu aanwezig of wisselend?
  Ik zou er heel graag wat meer over weten.

  Reageer
  #2

  Even een tip, het is handiger hetzelfde topic te blijven gebruiken.
  Dan hoeven mensen niet eerst het andere erbij te zoeken om te kijken wat je daar geschreven hebt.

  Reageer
  #3

  Dank voor je reactie. Ik heb een nieuw item gemaakt , omdat ik de titel bij de vorige niet kon wijzigen. En ik wilde specifiek mensen met het syndroom van Gilbert uitnodigen. Vorige topic hoeft er niet bij gelezen te worden . Mijn vraag staat in dit topic helder beschreven , daar heb je de voorgaande info niet bij nodig.

  Reageer
Reageer op: Syndroom van Gilbert


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief