Wanneer naar de huisarts bij sinusitis

  • #1

    Hallo,

    Voordat ik de reactie krijg; ja, ik weet dat het verstandig is naar de HA te gaan. Maar ik wil niet voor ieder dingetje de HA bellen. Ik kom er al vaak genoeg.

    Al 2 maanden ben ik aan het kwakkelen. Gelukkig zitten er genoeg momenten tussen dat ik mij wel goed voelde. Nu ben ik al twaalf dagen van ziekig, naar verkouden naar een bijholteontsteking gegaan. Deze laatste is zondagavond begonnen. Met sinusitis kan er niet veel aan gedaan worden, behalve de nodige rust pakken. Nou, is mijn vraag na hoeveel tijd is het verstandig om contact op te nemen. Er worden veel verschillende dingen genoemd. De twijfel zit hem in dat ik al 2 maanden kwakkel en eigenlijk nooit zo ziek of zo heftig verkouden ben geweest de laatste jaren. Maar als je begint te tellen van de sinusitis kan je beter nog even wachten, omdat het langer kan duren. Heeft iemand ervaring met sinusitis? Hoe verging het jou? Ik ben helemaal klaar met de hoofdpijn die het geeft!

    Groetjes,

    Anoniem

    Reageer
    #2

    Na twee maanden "kwakkelen" zou ik toch wel even naar de huisarts gaan hoor.
    Voordat je straks met een chronische bijholte ontsteking komt te zitten.

    Reageer
    #3

    Ik weet niet als je inmiddels al een afspraak hebt gemaakt met de arts, maar hier moet je echt niet mee door willen blijven lopen.. het word uiteindelijk alleen maar erger en het maakt echt niet uit hoevaak je naar de doktor gaat. Bespaar jezelf de leed en ga erheen. Hun worden daar goed voor betaald en zelf betaal je waarschijnlijk ook je ziekenfonds.

    Ik belde pas de huisarts toen de hoofdpijn steeds vaker terug kwam. Ik liep er ook te lang mee rond en ik had volgends mij ook nog lichte koorts en erg moe terwijl ik lang genoeg sliep. En ja de klachten kunnen dagen weg gaan maar als je er te lang mee door blijft lopen word het steeds erger en voor je het weet gaat er geen dag meer voorbij zonder (hoofd/sinus pijn. Het Word alsmaar erger en daar hebben ze wel medicijnen voor

    Reageer
Reageer op: Wanneer naar de huisarts bij sinusitis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief