Sinusitis herstelperiode

  • #1

    Goedemorgen, ik heb een vraag. Mijn sinusitis begint nu langzaamaan wat te verbeteren, ik zit op dag 9, maar ik heb het idee dat mijn lijf zich weer helemaal moet herstellen. Deze klachten heb ik nog:

    • Af en toe nog wat duizelig
    • Zwak gevoel bij opstaan en hart gaat sneller kloppen
    • Stijve spieren
    • Gevoel van afwezigheid/onrealiteit
    • Veel eetlust wat gecombineerd gaat met een sterk hongergevoel en misselijkheid. Dit gaat soms zelfs na het eten niet weg.
    • Snel emotioneel, alhoewel ik tot in de avond alleen thuis ben al een week, daarna komt mijn man thuis en dan heb ik wat meer afleiding.
    • Erg moe, een aparte moeheid.

    Zijn dit klachten die bij een herstelperiode passen of moet ik aan andere dingen denken, zoals lage bloeddruk? Voor de sinusitis naar mijn idee geen last van, of een beetje. Niet gemeten eigenlijk. Of zou er wat ernstigs aan de hand zijn? Ik ben namelijk gelijk bang voor kanker. Ik hoor graag.

    Reageer
    #2

    Hierbij moet ik nog vermelden dat ik in deze periode ook ongesteld ben geweest. Dat heeft zo'n beetje 8 dagen geduurd, nu nog heel iets lichtbruin verlies. Ik was hier ook wat overstuur van omdat ik dacht zwanger te zijn. Ik heb mijn verdriet weggestopt omdat ik me wilde focussen op het herstel van mijn lijf, misschien is dat ook een fout geweest en ben ik nu daarom ook emotioneel.

    Reageer
    #3

    Je moet gewoon nog herstellen van de verkoudheid

    Reageer
    #4

    Okee. Dus al deze symptomen zijn normaal na een sinusitis? Ik vind het zo gek dat ik me zo zwak voel, dat kan ik me niet echt bij een andere verkoudheid herinneren.. Hoe kan dat? Is dat enigszins zorgwekkend?

    Daarbij, ik heb best veel op bed gelegen en in de bank. Zou ik daarom ook verzwakt zijn? Ik ben nu een weekje niet buiten geweest. Wel ventileer ik zoveel mogelijk door de ramen goed open te zetten. Nog een vraag dus, wanneer kan en mag ik weer naar buiten? En hoelang kan het duren voordat ik mijzelf weer de oude voel?

    Reageer
    #5

    Een verkoudheid kan er we inhakken. Waarschijnlijk was je afweersysteem ook al niet helemaal optimaal.
    Ik kan je niet zeggen hoe lang het duurt

    Reageer
    #6

    Is dat ernstig dat mijn afweersysteem niet optimaal is? Dan ga ik gelijk aan enge of ernstige dingen denken.. Voor de verkoudheid voelde ik me best oké eigenlijk.

    Reageer
    #7

    Nee, dat is niet ernstig en past bij de tijd van het jaar

    Reageer
Reageer op: Sinusitis herstelperiode


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief