Fluconazole kan dit bijwerkingen geven

 • #1

  Heb een schimmel op de tong en kreeg van dokter fliconazole voorgeschreven nu lees ik net de bijwerkingen en heb vaak hartkloppingen en ben bang dat ik problemen met ademen ga hebben hopelijk gaat dat oké zijn??

  Reactie
  #2

  Dat zal geen probleem zijn

  Reactie
  #3

  Ik heb al 3 fluconazole genomen maar de droogte in mijn tong en mond blijft is dat normaal? En hoelang duurt het voor dat die schimmelinfectie weggaat?Vanwaar zou dat kunnen komen aub?

  Reactie
  #4

  Die vraag kan ik zo helaas niet beantwoorden. Maar het kan wel even duren

  Reactie
  #5

  Kreeg net van huisarts daktarine voorgeschreven en itraconazol apotex 100 mg (is dat een straffe medicament)?Nu wou vragen kan zo een schimmel op de tong en mond gevaarlijk zijn ?

  Reactie
  #6

  Dat zijn sterke middelen. En nee dat is niet gevaarlijk

  Reactie
  #7

  Is de itraconazole gevaarlijk als medicatie want heb veel zaken als bijwerkingen gelezen terwijl ikzelf al bisoprolol voor het hart neem?

  Reactie
  #8

  Ik ga er vanuit dat de arts het je dan niet zou hebben voorgeschreven en de apotheek je daarover geïnformeerd zou hebben. Er is geen wisselwerking genoemd tussen beide medicijnen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik gebruik al een paar dagen itroconazol en daktarin gel maar heb de neiging dat mijn mond nog droger is en dat de schimmel groter geworden is? kan dit?

  Reactie
  #10

  Ik zou het zo niet kunnen zeggen

  Reactie
  #11

  Kijk na 3 dagen medicatie zie ik geen vooruitgang elke morgen droge mond en een witte laag en is dat echt een schimmel

  Reactie
  #12

  Het kan wel even duren...en anders terug naar de huisarts

  Reactie
  #13

  Ben nog deze morgen bij huisarts geweest en schimmel is blijkbaar verdwenen.Nu ben ik ineens kort van adem door itraconazol wat moet ik doen? Moet ik behandeling stopzetten?

  Reactie
  #14

  Als je kortademig van het medicijn zou zijn, had je dat vanaf het begin moeten hebben. Dus dat zal de reden niet zijn. Waarschijnlijk hyperventileer je door de stress en de spanningen

  Reactie
Reageer op: Fluconazole kan dit bijwerkingen geven
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief