Het bewerken van een reactie in het forum van Dokter.nl

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een trouwe gast op het forum van Dokter.nl. Al geruime tijd is dit forum dé plek waar ik me welkom voel bij problemen en bezorgdheid, om laagdrempelig en snel geholpen te worden, veelal gerust gesteld te worden en medisch advies in te winnen.

  Het forum is heel makkelijk in gebruik en overzichtelijk en er is eigenlijk niks op aan te merken. Wel is er een dingetje dat me is opgevallen. Bij diverse andere fora bestaat er de mogelijkheid om een reactie die je hebt geschreven te bewerken nadat je hem geplaatst hebt. Bij dit forum is dat niet mogelijk. Dit kan vaak handig zijn in het geval je net dat belangrijke kleine detail bent vergeten of een fout hebt gemaakt, maar het toch overzichtelijk wilt houden. Of om welke andere reden dan ook die iemand zou hebben om een reactie te willen bewerken en beheer wilt hebben over zijn of haar topic.

  Is daar misschien eens over nagedacht? Natuurlijk zou je dan wel moeten werken met accounts aangezien je anders niet in staat bent om je eigen bericht of topic te bewerken maar het zou een grote aanvulling kunnen zijn in de gebruiksvriendelijkheid. Een suggestie van een trouwe gebruiker en bezoeker van jullie forum.

  Reactie
  #2

  Ik snap je reactie. Een aantal jaren geleden was die mogelijkheid er ook. Alleen heeft de nieuwe privacy wetgeving wat roet in het eten gegooid. De registratie van gebruikers is namelijk aan heel strenge regels onderworpen. Dat vergde op dat moment zoveel aanpassingen van de site, dat het niet mogelijk was om aan alle eisen te voldoen. Daarom is er mee gestopt.
  Op dit moment zijn we echter aan het inventariseren op welke wijze we de site kunnen aanpassen en verbeteren. Ik zal het dus zeer zeker met de site-eigenaar bespreken

  Reactie
  #3

  Hier ook een vraag, ik heb hem al een keer eerder gesteld in een topic van mezelf.

  Maar misschien zijn er meer mensen die het leuk of handig zouden vinden:

  Een plekje op het forum waar je als je daar behoefte aan hebt,met elkaar kunt chatten. Als lotgenoten of omdat je gewoon even iemand zoekt om mee te kletsen.

  Veel mensen zijn eigenlijk alleen actief  in hun eigen topic, maar er zijn soms ook wel mensen zijn die juist in hun reactie aangeven dat ze het jammer vinden dat er niet meer mensen echt actief reageren.

  Misschien niet haalbaar, maar gooi het toch nog een keer op tafel😉

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #4

  We hebben een aantal jaren geleden een chatfunctie gehad. Er werd echter zo weinig gebruik van gemaakt dat we er weer mee gestopt zijn

  Reactie
  #5

  Ik zal het desondanks opnieuw met de site-eigenaar bespreken

  Reactie
  #6

  Is goed John. Dank je 👍

  Reactie
  #7

  Dank je wel voor de moeite!👍

  Reactie
Reageer op: Het bewerken van een reactie in het forum van Dokter.nl
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief