Zwanus

  • #1

    Hoi hoi, ik heb een irritant probleem. Ik heb heel vaak een zwanus (hele jaar door) dit zorgt voor veel genante momenten. Als ik bijvoorbeeld een sollicitatie heb gehad en alles goed is verlopen, is het moment van weggaan aangebroken, dan sta ik op en is er vaak een natte plek op mijn stoel en broek te zien. Het is niet tegen te houden en gebeurd ook, als ik me gewoon kalm en relax voel. Ik wordt hierdoor vaak onzeker, waardoor ik minder gefocust ben op het gesprek, maar voornamelijk bezig ben met het proberen tegen te houden van mijn zwanus en zwerfhanden. Iemand die met hetzelfde probleem loopt en hier tips voor heeft?

    Reageer
    #2

    Misschien een maandverbandje? Voor de sollicitatiegesprekken. Misschien ander materiaal indergoed. Of ander type ondergoed.oja en je hebt echt van dat spul wat zweet stopt bv. Van die iets heftigere antitranspirant. Misschien talkpoeder. Maar echt rot voor je. Ik heb het soms als ik heel erg moet poepen.

    Reageer
Reageer op: Zwanus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief