Erg snel klaarkomen en (over)gevoelige eikel?

  • #1

    Hoi!

    Ik ben nu 21 jaar en ik loop al een paar jaar met dit probleem maar het begint nou wel erg irritant te worden;

    Meestal als ik mijzelf aftrek (of mijn vriendin dat doet) kom ik erg snel klaar. Dat kan soms wel sneller dan een minuut zijn. Nou zegt zij dat ze dit niet zo erg vind en dat het wel goed komt maar ik geloof dat dit niet normaal is. Het is nogal erg irritant als ik soms een half uur bezig kan zijn met mijn vriendin en dat zij dan met een minuut, of misschien 2 of 3 al klaar is met mij. Toen ik  ik een keer seks met mijn vriendin had, kwam ik al bijna klaar toen ik bij haar de vagina binnenging (met condoom) terwijl er daarvoor nog niks met mij gebeurd was. Ben enige met dit probleem? Ik zie online dat je dan moet 'oefenen' met aftrekken, dus net voor je klaarkomt stoppen en even wachten en dan weer verder, maar ik geloof niet dat dat kan helpen. Ik denk dat mijn eikel overgevoelig o.i.d. is, aangezien ik, als ik bijvoorbeeld aan het douchen ben, niet normaal mijn vinger over mijn eikel kan laten gaan zonder dat dat erg gevoelig/pijnlijk is. Of is dat wel normaal? En als ik mijn voorhuid naar achteren haal, en ik laat het een tijdje zo, lijkt het net alsof mijn eikel een beetje uitdroogd of iets, en dan krijg ik de voorhuid er ook wat moeilijker overheen. Is dat wel normaal? Ik dacht, misschien gaat het beter als ik wat oudeben, maar daar lijkt het niet op. Ik wil dit toch een beetje uitzoeken want het frustreert mij nogal.

    Reageer
    #2

    "En als ik mijn voorhuid naar achteren haal, en ik laat het een tijdje zo, lijkt het net alsof mijn eikel een beetje uitdroogd of iets" Het lijkt niet alleen uitgedroogd ,maar is ook uitgedroogd. Hierdoor kan de eikel veel gevoeliger worden. Dus nergens goed voor. Snel klaarkomen met masturberen is niet ze vreemd. Veel/vaak masturberen kan wel een probleem zijn

    Reageer
    #3

    Hi John. Hoe zit het dan met het wrijven over mijn eikel? Hoort dat zo gevoelig/pijnlijk te zijn?

    Reageer
    #4

    Dat is bij de meeste mannen nogal gevoelig.

    Reageer
    #5

    Mijn vriendin blaast er alleen maar tegenaan en... klaar

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Vroeger was ik verslaafd aan klaarkomen. Ik was geobsedeerd van alles wat met seks te maken had. Ik masturbeerde me vaak wel 20 keer of nog veel meer. Ik kon klaarkomen en 30 seconden later kon ik weer klaarkomen. Ik was echt verslaafd.
    Maar ik kon als ik wilde het orgasme uitstellen zolang ik wilde. Als ik seks had met een vrouw dan ook kon ik zelf de controle houden over mezelf en het orgasme. Maar ergens in mijn 30e jaar, is dat opeens veranderd. Zodra ik mijn penis in de vagina deed kwam ik al na een paar keer heen en weer. Binnen 20 seconden. Ik begrijp er niks van. Het houdt me tegen om een relatie te beginnen. Het houdt me tegen om überhaupt dichtbij een vrouw te willen komen. of ik laat vrouwen niet meer toe om dichter bij te komen. Ik heb het hele plaatje van een relatie hebben of seks te hebben helemaal los gelaten. Ik heb het idee dat ik niks meer te bieden heb aan de moderne vrouw. Ik kan niet voldoen aan de verwachtingen van de moderne vrouw. Ik heb vaak vrouwen die me leuk vinden. Er wordt heel vaak geflirt met me. Maar ik wil het niet meer. Maar ik mis het elke dag. Om samen te zijn met een vrouw die ik leuk vind en omgeef. Ik heb nog heel veel liefde om te geven. Maar door dit ben ik bang en onzeker.

    Reageer
Reageer op: Erg snel klaarkomen en (over)gevoelige eikel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief