Gevoelige eikel

 • #1

  Hallo,

  Een tijd geleden was ik er achtergekomen dat je je voorhuid terug moet trekken en in het begin was de eikel dus nog wel erg gevoelig, maar ik las dat het gewoon even moet wennen. Dus daarom had ik de voorhuid zover teruggetrokken als ik maar aankon en werd vooral het voorste deel van de eikel minder gevoelig, maar ik heb nu nog dat de eikel aan de zijkant en bij de rand nog erg gevoelig is.

  Nu probeer ik dus de voorhuid terug te trekken als ik ga slapen zodat het gaat schuren en daardoor wordt de penis vanzelf meestal hard, maar wanneer deze weer slap wordt schuift de voorhuid weer over de eikel heen. Dus probeerde ik met mijn vingers eroverheen te gaan, maar dat hou ik niet al te lang vol en zou ook heel lang duren...

  Heeft iemand een goede raad? Mijn voorhuid is vrij groot en ik kan het heel ver terugtrekken, maar moet wel oppassen i.v.m. het fennulum.

  Ik kom ook al vrij snel klaar, dus dat zou met de gevoeligheid te maken kunnen hebben.

  Bij voorbaat dank.

  Reageer
  #2

  Wat een vreemde manier om dit zo te doen. Waarom doe je dit? Om minder snel klaar te komen? Als je minder snel wilt leren klaar komen, dan moet je gewoon vaker seks hebben zodat je jezelf leert controleren. Als je snel klaarkomt is dat helemaal normaal, en alleen maar een teken van onervarenheid. Daarvoor hoef je niet je eikel te gaan opschuren. Zinloos, onnodig, en niet prettig lijkt mij. Wat je op korte termijn kunt doen is als je weet dat je seks gaat hebben vantevoren masturberen zodat de grootste spanning al een beetje weg is. Deze truc gebruiken alle jonge mannen. Later heb je dit niet meer nodig want dan denkt je tijdens de seks als je bijna gaat klaarkomen gewoon even aan je schoonmoeder, of aan een bruine drol en dan zakt de spanning ook wel weer vanzelf. Succes man.

  Reageer
Reageer op: Gevoelige eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief