Theorie van Seyle

  • #1

    Na maanden problemen met hartkloppingen en snelle hartslagen midden van de nacht oplopend tot over 130 soms en met alle testen (urinezuur, bloed,cardioloog enz....) is er toch gebleken dat ik sport zou moeten doen en dat ik veel te veel innerlijk gestresseerd ben (45 jaar).Doch ben ik deze week 2 x bij huisarts geweest heb geprobeerd om lang en vlug te stappen met mijn hond en ook beetje yoga gedaan, toch blijven mijn nachten soms moeilijk en word ik steeds wakker met snelle en harde hartslagen.Langs de andere kant neem ik bisoprolol s' morgens 5 mg en s'avonds 5 en toch blijft dit allemaal doorgaan....ik weet niet meer bij wie ik hulp ga moeten zoeken behalve dat de huisarts mij heeft uitgelegd over de theorie van Seyle  heb het ene keer doorgelezen..... maar mijn probleem blijft!

    Reageer
    #2

    Geen reactie 🙁

    Reageer
    #3

    Als het gaat om stress, spanningen, effect op je lichaam, angsten, veel hoofd/denkwerk, enz.

    Dan zou een haptonoom/haptotherapeut of bijv fysiotherapie op haptonomische basis je misschien een stukje verder op weg kunnen helpen.

    Even googelen wat het inhoudt. Of gewoon even een fysiotherapeut op haptonomische basis of een haptonoom bellen voor meer info en vragen of ze iets voor je kunnen betekenen.

    Gr, Thea

    Reageer
    #4

    Tja, als je denkt dat je voedingspatroon en voedingssupplementen geen invloed hebben. Wandelen zou ik vooral rustig doen.

    Reageer
    #5

    de cardioloog wist me te zeggen dat mijn fysieke conditie 0/10 was en dat ik met sporten moet beginnen en ik ben daarmee nog niet begonnen.Ondertussen zelfs met de betablokkers blijf ik een snelle hartslag/hartkloppingen krijgen midden  in de nacht over de 120 en in de dag heb ik soms 57/66 tja ik zit echt in de knoop en ik meet teveel volgens mij begin er serieus van paniek te krijgen.

    Reageer
    #6

    Je bent ook ongelofelijk eigenwijs!!! Volg eens het advies van je arts op. Je zit voortdurend te klagen maar doet er zelf helemaal niets aan dan alleen maar betablokkers nemen. Begin met sporten en ga naar en psycholoog voor je angsten en de stress

    Reageer
Reageer op: Theorie van Seyle


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief