Pijn linker been

  • #1

    Hoi,

    Mijn probleem is dat ik niet in de drukke wachtkamer kan zitten.
    Heb al geruime tijd last van pijn op mijn linker heup.Je zou denken het is een spier of iets en is snel over.Het gaat niet over en trekt in mijn hele been en verder.Nu op gang gaat het wel,maar in de morgen heb ik even een moment nodig.

    Wat is het?Wat kan het zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Je zou toch even naar de huisarts moeten gaan

    Reageer
    #3

    Als je snel last hebt van drukte, kan het zijn dat je hooggevoelig bent. Volwaardige voeding, in combinatie met bepaalde vitaminen en mineralen, waaronder magnesium, vitamine B en D, kunnen je zenuwstelsel versterken, waardoor je iets minder last hebt van de dingen om je heen. OOk zijn er wel producten om jezelf te beschermen. heb zelf een hanger van elohimcentre.
    Wat je heup betreft kan dat diverse oorzaken hebben. Bij een scheefstand kan een osteopaat of goede fysio helpen. Soms kunnen heupklachten ook wijzen op tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, waaronder vitamine B12. Het beste dus wel even naar de dokter. Met de assistente even overleggen op welk tijdstip je het beste kan komen, wanneer het niet te druk is. Of zo regelen dat je even buiten wacht en binnengeroepen wordt als je aan de beurt bent.

    Reageer
Reageer op: Pijn linker been


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief