Huisarts

  • #1

    Ik heb een vraag over jullie ervaringen met jonge huisartsen. Ik werd laatst uitgenodigd door een jonge huisarts in de praktijk die mij ( valse hoop) gaf en zei dat hij mij graag wilde zien en wilde helpen beter te worden. Mijn huidige behandelaar had namelijk al aangeven niet bekwaam te zijn. Ik ging hier op in, er vanuitgaande dat hij een second opinion was van mijn voormalige behandelaar. Ik had echter het idee dat educatie belangrijker voor hem was dan het belang van mij als patiënt. Hij stelde vragen die niks met mijn klachten te maken hadden.  Hij creëerde eerst een ontspannen sfeer. Hij nam alle tijd voor mij. Hij nodigde mij u uit om al mijn  diepste zieleroerselen voor hem uiteen te zetten. Hij liet vaak een stilte vallen, zodat ik verder sprak en uzelf steeds meer over mijzelf vertelde. Daarna ging hij mijn klachten overwegen. Hij vondt de klachten invoelbaar ( masker)  Maar toen kwam het. Hij sloeg ineens een belerende toon aan. Hij was helemaal niet bekwaam om mij te helpen en had mij uitgenodigd als leerles. Ik moest voor echte klachten maar naar een ervaren arts. Ik vond dit ontzettend onprofessioneel en beneden alle pijl dat hij mij zo in de kou heeft laten staan. Hij heeft letterlijk niks voor mij gedaan en weigerde mij medicatie voor te schrijven. Dat te bedenken dat deze arts ( lul) net was afgestudeerd en van de zelfde leeftijdscategorie is. God-complex in proces. Hij heeft mij  aan mijn lot over gelaten, met een grijns op zijn gezicht.

    Reageer
    #2

    Dien dan een klacht in

    Reageer
    #3

    Ik overweeg inderdaad om naar het tuchtcollege te gaan, alleen help ik mijzelf er niet mee om al die besproken onderwerpen weer naar boven te halen. Mijn klachten zijn te gênant om met meerdere artsen te bespreken. Deze theatrale huisarts verdiend het wel om voor het tuchtcollege gesleept te worden. De ... denkt dat hij heel wat is, terwijl een keurtje zo is voorgeschreven. Hij heeft mij gewoon onnodig laten lijden.  Meneer heeft voor dat overbodige consult ( van 30 minuten, terwijl hij van te voren al op de hoogte was van het probleem) waarschijnlijk nog een reisje kunnen boeken. De ... wilde geld verdienen, leren en lekker niks doen en zich als god voelen. Al deed hij het voorkomen alsof het belang van de patiënt centraal stond. Ongelofelijk hoor dit soort leergierige, machtswellustige types!

     

    Reageer
Reageer op: Huisarts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief