Kan dit iets met ruggenmerg te maken hebben?

  • #1

    Hey,

    Ik heb dit topic gitseren al geplaastst bij "hersentumoren", maar helaas is er geen reactie op gekomen, en ik hoop dat dit nu wel het geval zal zijn, want ik maak mij daar druk over.

    Dus 3 weken geleden begon ik pijn te krijgen in mijn rug, dag nadien straalde het uit naar andere lichaamsdelen zoals mijn benen en armen. Daarna begon ik tintelend en verdoofd gevoel te krijgen in benen en armen. Ik hechte daar niet veel belang aan want ik dacht in mijzelf dat het wel vanzelf over zal gaan. Maar in die zelfde week namen mijn klachten steeds toe. Vooral die uitvalachtige verschijnselen waren zeer vervelend. Doordat mijn klachten duidelijk erger werden ben ik de volgende week al naar de huisarts geweest. Volgende dag rointgenfotos gemaakt van volledige wervelzuil. Maar er was enkel scoliose te zien. Omdat pijnstillers zoals dafalgan codeïne niet hielpen heb ik voorschrift gekregen voor tramadol. Ben dan naar de fysioarts doorverwezen en mocht al de volgende scan maken van mijn nek ( omdat ik ook krachtverlies in armen had wss ). CT-SCAN heeft vekroming van de nekwervels laten zien. Ik heb dan een voorschrift gekregen voor medicatiebreiding die ik dus 15min voor slapen gaan moest inemen en daarnaast ook een spuit in mijn bil voor die uitvalachtige verschijnselen tegen te gaan. Die zelfde dag in de avond werd ik onwel. Ik had totaal geen kracht meer in mijn benen en armen. Begon daarnaast ook heel te beven en had het koud. Ik voelde mij gewoon erg slecht. Omdat het maar niet vebeterde hebben we de ambulance gebeld. Op de spoed bleek dat ik 38% koorts had, maar verder was ( denk ik) alles normaal. Ik mocht toen de zelfde nacht naar huis gaan met antibiotica.

    Ik kan niet lang rondlopen, anders krijg ik hevige pijn in rug en benen( dat was dus donderdag het geval). Vrijdag had ik weer cosultatie bij de fysio en werd doorverwezen voor drigende raadpleging naar neurolgie. Helaas was het al rond de middag en waren mensen van de secretariaat al op pauze. Dus nu moet ik wachten tot morgen of overmorgen op een belletje of het niet vroeger kan dan 5februari.

    Tot op heden de zelfde pijn en de zelfde uitvalachtige verschijnselen. Sinds gisteren slaapt mijn ene vinger op mijn linkerhand. Als ik er in knijp voel ik het amper.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Je zult toch nog even moeten afwachten totdat je bij neurologie terecht kunt

    Reageer
    #3

    Hey,

    Ze hebben dus niet gebeld vandaag (wat ik eigenlijk al verwacht had, want ze zeggen altijd dat ze gaan bellen maar doen dit bijna nooit). Zou ik morgen zelf eens informeren? Ik wil namelijk niet veeleisend overkomen, maar tot 5februari wachten terwijl mijn behandeld arts zei dat het een drigende raadplegint moest zijn..

    Mijn klachten zijn ook erg vervelend. Soms ben ik echt bang dat ik een uitval zal hebben.

    Reageer
    #4

    (Ps. Had heel de dag ( nu nog af en toe ) veel pijn in mijn benen.
    Helaas verlicht tramadol die pijn niet.)

    Reageer
    #5

    Gewoon bellen en navragen

    Reageer
Reageer op: Kan dit iets met ruggenmerg te maken hebben?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief