Scheurtjes onder mijn neus.

  • #1

    dag, sinds enige tijd heb ik last van een branderig gevoel onder mijn neus. Er ontstaat dan een bult en wordt rood. Vervolgens ontstaan scheurtjes en ontstaan er veel velletjes op en rondom de neus. Wie weet wat dat kan zijn? Na een week is het weer weg, maar in korte tijd bij verminderde weerstand al drie keer last van gehad. Wie herkent dit? Lijkt een beetje op een kortslapers.

    Reageer
    #2

    Kortslapers is koortsblaar.

    Reageer
    #3

    Het zou een koortslip kunnen zijn. Ga eens naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #4

    ik heb een vraag snuif je

    Reageer
    #5

    Ja

    Reageer
    #6

    ik gebruik poppers de laatste tijd, snuiven dus.

     

    Reageer
    #7

    Dan is het  niet zo raar dat je scheurtjes en irritaties onder je neus hebt.

    Poppers bevatten agressieve stoffen (nitriet). Ze zijn irriterend en bijtend en kunnen neus, huid en andere lichaamsdelen beschadigen.

    Reageer
    #8

    Ik snuif niet, maar heb het ook. Het heeft denk ik met weerstand te maken en weerstand begint in de darmen-voeding dus. Ik vermoed dat getaffineerde suikers er een aandeel in hebben. Het hangt er echter maar net van af waar jouw darmen moeite mee hebben. Ik hoop dat dit enig inzicht geeft.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Typo: geraffineerde

    Reageer
Reageer op: Scheurtjes onder mijn neus.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief