Lipoom verwijderen als je keloid hebt?

 • #1

  Hey allemaal,

  Ik heb een lipoom op me voorhoofd. Ik wou deze laten verwijderen maar liep tegen een probleempje aan, ik heb een aandoening dat keloid heet. Dan maakt je lichaam (soms in mijn geval) te veel littekenweefsel aan. Hierdoor krijg je een bultje. Zou ik de operatie moeten doen volgens jullie of niet? Ik had begrepen dat ze maar een heel klein stukje open hoeven te maken.

  Alvast bedankt

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  Jarenlangen behandelingen (keloid)nog steeds zonder resultaat. Plastisch chirurgie helaas hebben specialisten blunder van gemaakt. Na 10 jaar nog steeds injecties. Op de foto is te zien na een Criotherapie. Extreem pijnlijk. (Borstbeen)plastisch chirurg. dr. Niessen zou ik je niet aanraden trauma van die ellende.

  Een hypertrofisch litteken ontstaat als de genezing in de eerste maanden te actief is. Daardoor blijft het litteken langer rood, jeukt het langer en is het zelfs verdikt. Een hypertrofisch of keloïd litteken kan op verschillende manieren worden behandeld. Bij een keloïd litteken is de normale genezing volledig ontremd.

  Reageer
Reageer op: Lipoom verwijderen als je keloid hebt?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief