Tijdens hamerteen operatie Morton Neuroom verwijderd

  • #1

    Op 18 april j.l. Tijdens hamerteen operatie tweede teen daarboven ook morton neuroom verwijderd. Nu na vier weken nog steeds en voor minimaal twee weken de darco schoen aan. Er zit nog teveel vocht in voet en hou hem veel omhoog. Helaas blijkt mijn grote teen niet meer te bewegen. Arts neemt nog contact met mij op hierover.Ik ben erg benieuwd of er mensen zijn met zelfde soort ervaringen en na het verloop. Ik had verwacht dat ik alweer kon gaan belasten, maar valt nog even tegen. Alvast bedankt voor jullie reacties

    Reageer
    #2

    Ook kan ik mijn voet nog niet goed op grond zetten omdat het dikkig is onder linkerkant voet, terwijl morton neuroom via bovenkant is verwijderd. Hoort dit erbij moet ik geduld hebben of….?

    Reageer
    #3

    Een vriendin van mij heeft een neuroom laten verwijderen,ook via de bovenkant.
    Bij haar zijn de klachten aan de onderkant van de voet na twee jaar nog steeds niet veranderd of verbeterd,ze heeft meer last dan voor de operatie.
    Nu had ze ook pech dat de kliniek waar ze geopereerd is,niet heel zorvuldig is geweest en niet alleen de wond niet goed heeft gehecht waardoor ze complicaties heeft gehad.
    Maar van de artsen die ze daarna heeft gezien,werd gezegd dat zeer veel mensen wensten dat zich nooit hadden laten opereren.
    Omdat er dusdanig in de voet "gegraven" wordt om het neuroom te verwijderen, dat er vaak blijvende problemen aan andere structuren binnenin de voet toegebracht worden.
    En vier weken is dan nog maar heel kort om dat te laten herstellen, tegen mijn vriendin was gezegd dat dat ,onder gunstige omstandigheden, een half jaar tot een jaar kan duren. (Voor de operatie was door de kliniek 6 tot 8 week gezegd, in het ziekenhuis waar ze met de complicaties terecht kwam, werd voor volledig herstel zonder complicaties een half jaar tot een jaar genoemd, even voor de duidelijkheid).

    Reageer
    #4

    O jee dat klinkt niet echt positief nu is en kan het bij iedereen weer anders gaan. Wens je vriendin sterkte en bedankt voor jouw reactie

    Reageer
    #5

    Het is bij jou natuurlijk nog maar pas geleden dat je geopereerd bent, bij jou kun je er nog niet veel over zeggen hoe het herstellen zal.
    Sterkte in elk geval!
    Zou je af en toe willen laten weten hoe het met jou gaat?
    De chirurg die mijn vriendin heeft geopereerd zegt namelijk glashard dat zij gewoon pech heeft, terwijl in het ziekenhuis werd gezegd dat deze "simpele " operatie vaker blijvende problemen geeft en dat zij vaker moeten "puin ruimen", met name bij mensen die zoals die vriendin van mij in een zogenaamde gespecialiseerde kliniek zijn geopereerd.

    Reageer
Reageer op: Tijdens hamerteen operatie Morton Neuroom verwijderd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief