Pijn na galblaas verwijdering

  • #1

    Heey iedereen,

    6 mei is me galblaas verwijderd vanwege heftige pijn door galstenen. Binnen Twee dagen voelde ik me erg slecht worden. De derde dag naar spoedeisende hulp geweest bloedwaarden allemaal goed ga maar naar huis. In de nacht voelden ik me alleen maar beroerder worden volgende ochtend weer naar de spoedeisende hul. Toen bleken opeens me waarden veel te hoog te zijn. En is er een echo en ct-scan gemaakt. Bleek dat er vocht of gal in de buikholte liep. Toen hebben ze een drain geplaatst zag al snel dat het gal was. Opgenomen in ziekenhuis de volgende ochtend weer bloedprikken bleek de waarden weer met 100 zijn gestegen. Toen hebben ze met spoed een stent geplaats in de galweg. Die er nu al weer uit is gehaald na 6 weken. Maar na de stent plaatsing nog steeds pijn weer een echo+ ct-scan toen zagen ze dat de alvleesklier ligt ontstoken was. Met veel pijnstillers hebben ze de pijn onder controle gekregen. Wel alles bij elkaar 14 dagen ziekenhuis.

    Maar nu heb ik nog steeds pijn van lichte steken aan de rechter maar ook links en komt en het gaat. Nu een maand weer aan kijken. Maar weet messchien iemand wat het kan zijn of zelf meegemaakt ?

    Reageer
Reageer op: Pijn na galblaas verwijdering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief