Bang voor ziekenhuis en operatie

  • #1

    hallo, ik ben een meisje van 14 en moet woensdag geopereerd worden aan mijn knie. Ik ben sins mijn 10e al bang voor dokters en ziekehuizen door wat ik in mijn verleden heb meegemaakt. Maar nu moet ik dus geopereerd worden. En ik ben echt heel erg bang. Ik heb al aan mijn moeder gevraagd of ze het af kan zeggen maar dat wil ze niet doen. Is er iemand die mij kan vertellen wat er gaat gebeuren zodat ik niet bang hoef te zijn? Want ik wil en durf nu echt niet??

    Reageer
    #2

    Je kan misschien het beste even het ziekenhuis bellen (de afdeling waar je heen moet) ik denk dat ze je vast wel willen vertellen wat de procedure is.

    Succes alvast.

    Reageer
    #3

    ik ben al geopereerd, ik had aangegeven dat ik vroeger een angst heb opgelopen. En daar hebben ze me wat voor gegeven waardoor ik eigenlijk al bijna sliep voordat ik naar de ok ging, en ze hebben alles uitgelegd. Bedankt voor u tip!!

    Reageer
    #4

    Wat fijn dat het goed gekomen is.

    sterkte met je herstel!

    Reageer
    #5

    dank u wel!!

    Reageer
    #6

    Je hoeft echt niet bang te zijn, je bent in goede handen. Ik ben op mijn 11e en 16e geopereerd aan mijn knie, je merkt niks van de operatie. Wel moet je goed aangeven of je pijn hebt, daar doen ze altijd wat aan! Ik snap dat je dit heel erg spannend vind, maar het komt allemaal goed. Succes met je operatie!

    Reageer
Reageer op: Bang voor ziekenhuis en operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief