Enkelarthrodese bsg

  • #1

    Graag kom ik in contact met mensen die een enkelarthrodese bsg hebben ondergaan. Ik heb nirt de typische arttrose klachten maar na 3 operaties verder te zijn enorm veel pijn in mijn enkelgewricht. Op laatste mri zag kraakbeen er goed uit geen botsplinters meer maar wel heel erg veel littekenweefsel wat de klachten geeft.kan niet pijnvrij lopen staan en werken. Ook heb ik al een fikse bewegingsbeperking na de 3 operaties. Ben 27 jaar op dit moment en wil gewoon pijnvrij verder. Nog een keer schoonmaken heeft geen zin. Kan nog injecties proberen. En anders richting artheodese. Ik moest goed praten met mensen die dit hebben ondergaan. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt groet joanna

    Reageer
    #2

    hoi Joanna,

    door een ongeval is mijn enkel kapot . Bij mij gaven ze aan dat door een enkel arthodese de klachten zou verbeteren. Dat klopte uiteindelijk.  De eerste maanden na de operatie waren erg moeizaam en pijnlijk. En de eerste tijd ( zeker een jaar) had ik spijt dat ik me had laten opereren.

    Doordat de pompfumctie van je kuit niet meer werkt ( Dat gebeurt als je je enkel vast zet) moet ik savonds echt met mijn been onhoog zitten. Als ik bijvoorbeeld uit eten ga heb ik daarna echt last van mijn voet. Ook heb ik regelmatig kramp in die kuit ( beide heb ik dan voornamelijk smachten last van) . Ook is mijn enkel nog snel overbelast en doet dan pijn.

    Vroeger liep ik hard, dat kan niet meer, heel veel schoenen kan ik niet meer aan ( bv hakken).  Voor mijn operatie liep ik op krukken en nu zonder.

    Denk er goed over na en praat zeker nog met andere mensen. laat je niet overhaasten , heb je al eens met een andere arts geaproken? Ik heb goede ervaringen in de Maartens kliniek.

    groetjes

     

    Reageer
Reageer op: Enkelarthrodese bsg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief