Visual snow verergeren of verminderen….

  • #1

    Hallo iedereen, ik heb veel gelezen in het onderwerp van Visual snow...

    Ik denk dat ik hier ookal een lichte worm van heb, het is sinds 2 of 3 jaar geleden, dat ik zo precies een "nest van muggen" zag van lichtgevende straaltjes als ik naar de lucht zag...

    Nu mijn lichtgevoeligheid en mijn after images van licht en televisie is ook erger geworden, blijft tegewoordig vel langer precies op mijn netvlies staan en zie vooral ook slechter in het donker...

    Nu zit ik wel met klierkoorts en stress, dus daardoor kan het miss wel nu erger zijn...

    Ik las ook dat er iemand eerst oorsuizen had gekregen en daarna de Visual Snow erger werd en ik moet zeggen, ik heb nu ongeveer en mand last van enorme oorsuizen, dus ik begin al te stressen op voorhand...

    Ook als ik s morgens opsta heb ik altijd enorme rode en opgezwolle ogen, kan dit er ook mee te maken hebben of zal dit veroorzaakt worden door de klierkoorts??

    Zijn er mensen waarbij de visual snow verminderde of kan het alleen maar erger worden??

    Ik zou zeer graag reacties en meningen delen met jullie...

    Alvast bedankt..

    Reageer
    #2

    Sorry, ook moest ik vertellen, in den dag heb ik eigelijk relatief weinig last van echte sneeuw in mijn zicht, alleen wat van nabeelden als ik te lang staar naar iets, zal dit dus nog komen en kan het ook zijn dat het gewoon blijft bij de nabeelde en slecht zien in het donker??

    Ik maak me hier echt zorgen om dus alle hulp zou welkom zijn...

    Thanxx...

    Reageer
    #3

    Hoi

    Ik heb deze klachten van miljoenen puntjes voor de ogen en afterbeelden al vanaf mijn 20 e, ben nu 39, het is nog steeds niet opgelost.ben hierdoor (slecht zicht) moe ...altijd moe .Vroeger een lui oog gehad mms ligt daar de oorzaak , ik zie gewoon slecht maar niet volgens de ogarts.

    Reageer
    #4

    Visual snow komt voor bij verschillende oogheelkundige aandoeningen. Een bekende aandoening is migraine.

    Een andere mogelijke oorzaak van visual snow is het gebruik van hallucinogenen als psylocibine en L S D.

    Tenslotte komt visual snow voor bij optische neuritis (ontsteking van de oogzenuw) en als gevolg van multiple sclerose (MS).

    Er is een scala aan aandoeningen zoals bijv. Lyme of bij langdurig staren naar een beeldscherm, of bij uitdroging, en bij intensief sporten waarbij visual snow door patiënten wordt gerapporteerd, echter hiervoor is géén medisch bewijs gevonden.

    Sommige patiënten die geen aanwijsbare oorzaak kunnen vinden voor hun klachten, kunnen visual snow zelfs gaan claimen als een legitieme klacht.

    In veel gevallen is de neurologische oorzaak dus niet bekend.

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: Visual snow verergeren of verminderen….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief