Vernauwde voorhuid

  • #1

    Hallo!
    Ik heb een probleem met mijn penis. Het zit namelijk zo, mijn voorhuid gaat niet over de eikel heen. Ik kwam er laatst dus achter dat dit niet normaal is. Ben 19 jaar.
    Ik heb over het algemeen geen klachten over mijn doen en laten. Plassen gaat bijv prima, geen ontstekingen, en kan ook gewoon masturberen.
    Ik ben alleen bang, dat tijdens mijn seksleven, dit voor problemen gaat zorgen. Ben nu nog maagd maar ben bang dat dit mijn seksleven gaat aantasten. Moet ik me zorgen maken, of moet ik hiermee zelf naar de dokter.

    Reageer
    #2

    Het is natuurlijk wel belangrijk dat je eikel ontbloot kan worden. Met name voor de hygiëne. Als dat niet kan, kun je dus je penis niet goed schoonhouden en verzamelt zich onder de eikelrand smegma. Dat gaat op den duur niet alleen stinken maar kan ook voor infecties zorgen.
    De vraag is nu alleen of het daadwerkelijk om een vernauwing of een verkleving gaat.
    Op bijgaande foto is een voorbeeld van een vernauwing te zien.

    Het beste is inderdaad even naar je huisarts te gaan en ernaar te laten kijken. Aan de hand daarvan kan de huisarts met je bespreken welke oplossingen er zijn.

    Reageer
    #3

    Maar ik heb er nooit problemen mee gehad, geen onstekingen niks.
    Is het dan nog steeds handig om naar de huisarts te gaan, want ik ga liever niet zeg maar.

    Reageer
    #4

    Ik snap natuurlijk wel dat je het gênant vind om daarmee naar je huisarts te gaan, maar ik zou het je toch wel aanraden. Er bestaat het risico, dat tijdens de seks de voorhuid toch achter je eikel komt en dan niet meer terug gaat. Zo kan er een Spaanse kraag ontstaat. Al met al kan dit een behoorlijke impact op je seksleven hebben.
    Belangrijk is om vast te stellen of het om een vernauwing of een verkleving gaat.
    Kun je de voorhuid ook niet achter je eikel schuiven als je penis slap is?

    Reageer
    #5

    Nee zelfs dan lukt het me niet.
    Het gaat dus echt om een vernauwing.
    Kan ik dit niet zelf verhelpen? Heb op internet gelezen dat besnijding de beste optie is, maar las ook iets over een creme en dat je t zelf kan uitrekken.

    Reageer
    #6

    Een verkleving is nog steeds een optie.
    Tenzij je penis er uitziet als op de foto.

    Als het een lichte vernauwing is, zou dat eventueel met crème geprobeerd kunnen worden. Maar daarom is jet juist belangrijk om naar je huisarts te gaan. Die kan dat dan namelijk bekijken en beoordelen. Als het met zalf opgelost zou kunnen worden kan hij/zij die voorschrijven. Dat geldt zeker voor een verkleving.

    Reageer
    #7

    Mijn penis ziet eruiy als op de foto helaas.
    Ik zal dus maar naar de huisarts moeten gaan 🙁
    Bedankt voor de hulp!

    Reageer
    #8

    Graag gedaan. Succes.

    Laat nog even wat weten als je bent geweest.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Vernauwde voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief