Irritant gevoel

 • #1

  Goedendag,

  Ik heb sinds 3 dagen last van een rot gevoel in mijn rechteroog. Het is een vrij irritant gevoel, het doet absoluut geen pijn en het jeukt ook niet.

  Het is dus een pijnloze en jeukloze irritatie. Het voelt alsof ik constant mijn vinger op mijn ooglid leg (niet druk), dat gevoel heb ik de hele tijd.

  Het traant ook een beetje, maar dat komt meer omdat ik dat irritante gevoel weg wil krijgen.

  Het belemmert mij in het dagelijks leven, want ik kan nauwelijks 3 seconden uit mijn ogen kijken voordat ik weer moet wrijven, of met mijn oog knipperen.

  Ik heb dit ooit eens gehad toen ik 10 jaar oud was, toen is op een dag mijn traanbuisje van mijn linkeroog verstopt geraakt en operatief vervangen in het ziekenhuis. Ik had om de 5 jaar een nieuwe moeten krijgen, maar ik heb eigenlijk geen problemen met links.

  Ik kan nu niet eens tv kijken, of computeren, of laat staan in de buitenlucht lopen. Slapen is ook moeilijk want het is echt super irritant.

  Hopelijk weten jullie wat er gaande is.

  Groet,
  Melvin

  Reageer
  #2

  Irritatie in één oog kan komen door iets in het oog (een corpus alienum) of een virale infectie, of een verstopt traanbuisje. Eigenlijk kan je het beste even naar de huisarts gaan.

  Reageer
  #3

  Al nieuws?

  Reageer
Reageer op: Irritant gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief