raar zien

 • #1

  ik heb eigenlijk al tijden dat ik raar zie,dan zie ik wazig dan rode/roze/zwarte vlekken en als ik het licht uit doe en ik zie nog een schaduw ofzo dan kijk ik erna en dan lijkt het of er iets voor me pupil zit. dan is het helemaal donker, dat heb ik niet vaak. wat ik vooral vaak heb is het raar zien dat alles donker lijkt. gewoon onduidelijk. dan kijk ik om me heen en moet ik uitkijken dat ik niet ergens tegenaan bots. heb soms ook van die duizelingen maar weet niet of dat van me ogen afkomt. herkent iemand dit ?

  Reactie
  #2

  hey,
  ik heb dit soms ook, maar ik heb dit alleen als ik last heb van migraine, of als ik op een belangrijke loopwedstrijd tot het uiterste ga( ik ben een sprintster).Dit komt door over werking van de hersenen, ik weet niet of het hetzelfde is maar in jouw geval zou ik de oogarst raadplegen (kan nooit geen kwaad).

  Reactie
  #3

  Bedoel je nabeelden? Een nabeeld is een beeld dat het oog waarneemt wanneer de blik eerst gericht is op een fel gekleurd voorwerp, en vervolgens op een witte of zwarte achtergrond.

  Reactie
  #4

  nee het zijn geen nabeelden, heb het heel vaak, maakt ook niet uit waar ik naar kijk, vaak zijn het fel gekleurde vlekken. soms kleuren door elkaar heen. heel irritant. net of ik te lang in de zon heb gekeken.

  Reactie
Reageer op: raar zien
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief