Ik weet niet wat er met mijn ogen is

 • #1

  Hallo!

  Ik weet even niet zo goed wat er met mijn ogen is. Even voor de informatie, ik heb ongeveer 4 weken geleden veel stress en paniek gehad en slecht geslapen, maar sinds een week ongeveer slaap ik weer goed en is de stress iets minder (niet weg). Nu heb ik de laatste tijd heel erg last van moeie ogen (het liefst sluit ik ze de hele dag) en slecht tegen licht kunnen. Ook zie ik in de avond koplampen feller. Verder voel ik een soort druk op mijn oog en zijn mijn ogen droog. Kan dit komen door stress of is dit een teken van oogproblemen of een tumor of iets? Ik weet niet wat ik er mee aan moet…

  Reageer
  #2

  Dat kan zeker een gevolg van de stress zijn

  Reageer
  #3

  Stress kan diverse oorzaken hebben. Emotionele maar ook lichamelijke. Denk aan voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en ontregelde hormonen, ontregelde schildklier.

  Een natuurgenezer kan naar het hele plaatje kijken, dus voedingspatroon, darmflora, eventueel candida, hormoonhuishouding en adviseren over voedingssupplementen. Slecht tegen fel licht kunnen, kan soms te maken hebben met je schildklier. Schildklierproblemen zijn niet zomaar altijd meetbaar in het bloed. Zelf waarschijnlijk grootste deel van m'n leven mee rondgelopen, zonder dat het uit bloedonderzoek kwam.

  Reageer
Reageer op: Ik weet niet wat er met mijn ogen is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief