Extreem droge ogen

 • #1

  Heb sinds ruim 6 jr. extreem droge ogen. Zo ongeveer álle druppels die te bedenken zijn al gehad. Wordt alleen maar slechter. Kan eigenlijk m'n ogen niet meer open houden vanwege de pijn die dit met zich meebrengt. Heb al kappenbril, bandagelenzen, oogdruppels uit mijn eigen bloedserum etc
  Zit de hele dag met mijn ogen dicht! En zooo pijnlijk. Iemand suggesties wat te doen
  HELP...

  Reactie
  #2

  Heb je ook last van een wazige vlek? Dat je soms even wazig ziet en dat je het gevoel hebt dat er iets in je oog zit en dit later wegzakt?

  Reactie
  #3

  Ben, bedankt voor je reactie. Nee geen wazige vlek of zo. Wel door zo extreem droge ogen, dat er zich eiwit afscheidt van oogwit. Hoornvlies is ook zeer ernstig beschadigd, vandaar de bandage lenzen.

  Reactie
  #4

  Hallo, jouw verhaal kon de mijne wel zijn. Ik ben 32, heb 3 jaar lang nu last van extreem droge ogen. Heb het hele riedeltje de serre druppels,etc ook al gehad. Maar ik kwam geen stap verder, en inderdaad de hele dag door zoveel mogelijk je ogen dicht, en voor mij in bed liggen met een dagelijks verhaal. Wel is het bij mij opgevallen dat de lucht vochtigheid rol speelt met hoeveel last Ik heb. Ikzelf heb nu scerla lenzen. Draag ze nog te kort om te zeggen of het helpt, maar naar mijn idee gaat dit op den duur wel helpen echter heeft de tijd nodig. Heb je hier wel eens van gehoord?

  Reactie
Reageer op: Extreem droge ogen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief