Bloeduitstorting boven wenkbrauwen

  • #1

    Hallo...,
    al enige tijd gebeurd het soms dat er van één op andere dag een bloeduitstorting precies boven mijn wenkbrauw zichtbaar is. Meestal mijn linker wenkbrauw, soms de rechter.

    Deze blijft dan een dag of twee á drie zichtbaar en verdwijnt weer net zo spontaan als het kwam.

    Ik heb geen idee waar dat vandaan komt en hoe het veroorzaakt wordt. In ieder geval niet door fysiek stoten en of geweld.

    Iemand een idee?
    iemand dezelfde ervaring?

    Alvast bedankt.

    joop

    Reageer
    #2

    Ik heb werkelijk geen idee. het is echter geen bloeduitstorting want het duurt veel langer eer die verdwenen is. het kan zijn dat de huid weinig zuurstof krijgt door een matige conditie, of door korte slaap, dan kleurt de huid wat blauwachtig, zoals bij wallen onder je ogen, maar dat zijn dus geen bloeduitstortingen.
    Bloeduitstortingen kunnen wel ontstaan door spontane onderhuidse bloedingen, je ziet dat vaker bij mensen die bloedverdunners gebruiken, en komen dan bij kleine botsinkjes al blauwe plekken, en deze plekken gaan dus niet binnen twee dagen weg.

    Reageer
    #3

    Herken ik. Een soort verticaal streepje dat dan van de wenkbrauw omhoog loopt. Is na twee dagen weer weg. Ik associeer het met vermoeidheid, wellicht ook met psoriasis,daar heb ik namelijk ook last van.
    vriendelijke groet, Henk

    Reageer
    #4

    Ik heb het ook net onder mijn wenkbrauw
    Blijft plm. 1 tot 2 dagen zitten en komt dan weer terug
    Net een kleine bloeduitstorting terwijl ikmijniet stoot
    KAN IEMAND ZEGGEN WAT DIT ZOU KUNNEN ZIJN?

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Mijn man heeft het ook. Altijd als hij hoofdpijn heeft gehad of krijgt.

    Reageer
    #6
    1. Ik heb ook regelmatig last van echte bloeduitstortingen in of net boven de wenkbrouwen. Eerst alleen links maar nu een flinke rechts. Heb ook geen idee hoe ik hier aan kom. Ik hoopte dat hier iemand helderheid kon geven.?
    Reageer
    #7

    Wat kan ik doen aan een flinke bloeduitstorting boven mijn wenkbrauw door een flinke val. Het is gewoon een bult

    Reageer
    #8

    Wanneer is dat gebeurt?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    2 weken geleden

    Reageer
    #10

    Daar ben je niet mee naar de huisarts geweest?

    Reageer
    #11

    Ik heb exact hetzelfde (zie foto). Hoopte daarom ook hieronder hét antwoord terug te kunnen lezen, maar helaas. Jij bent nu ruim 15 jaar verder Joop. Intussen ooit een antwoord op je vraag gekregen?

    Bijlagen:
    Reageer
    #12

    15 jaar later zal er zeer waarschijnlijk geen reactie meer gaan komen. Dus beter om dan toch zelf even naar de huisarts te gaan

    Reageer
Reageer op: Bloeduitstorting boven wenkbrauwen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief