Bloeduitstorting?

  • #1

    hoi!

    ik wilde net een selfie nemen en zag ineens een paarse vlek in mijn oogwit (zie foto). Deze vlek is alleen zichtbaar als ik met mijn oog naar rechts kijk (zonder mijn hoofd te bewegen)

    Had gisteravond knallende hoofdpijn en lig altijd op de linkerkant van mijn gezicht. Heb ook best veel (zichtbare) aderen in mijn oog.

    kan dit kwaad? Op internet zie ik alleen mensen met bloed-bloed in hun oogwit. Dit lijkt meer een bloeduitstorting die je soms ook op je huid hebt en meer paars/roze is. Oud bloed dus. Klopt mijn theorie?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Eigenlijk geen idee of dit van toepassing is, maar ik heb gister ook een flink aantal uur in een ijswinkel meegelopen en de hoeveelheid druk (van mensen, vandaar de hoofdpijn. Kon mij niet focussen) en het scheppen van ijs is hoog opgelopen. Ben lang uit het werk systeem geweest en voor mij was het meest intensieve baantje wel de ijswinkel. Mijn hele rechterhand is ook verkrampt en opgezwollen door de kracht die ik moest zetten om het ijs uit die bak te halen.

    Reageer
    #3

    Dat kan ik zo helaas niet beoordelen. Ga ermee naar de huisarts en laat er even naar kijken

    Reageer
Reageer op: Bloeduitstorting?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief