Zwevende vlekken!!!!!

 • #1

  hallo allemaal, ik heb al een paar weken last van het zien van zwevende vlekken en af en toe lichtflitsen. Het irriteert me enorm. Andere klachten: licht in het hoofd, trillingen en hartkloppingen. De huisarts heeft de diagnose gesteld op mijn angstaanval, maar ik denk niet dat mijn oogklachten hiermee te maken hebben. In de avond zie ik de zwevende vlekken niet echt, meerendeels in de ochtend en middag.

  Als u er iets van weet, hoor ik het graag!

  p.s nog andere tips om er van af te komen?

  Reactie
  #2

  Toevallig cannabis gerookt?

  Reactie
  #3

  hallo,

  hmmm moeilijk. Ik heb zelf ook paniekanvallen, en als ik ergens last van heb, dan is het voor mij gevoel ook altijd dat de dokter het maar weer op de paniekanvallen gooit. En ik zelf denk dat het dan iets anders is..

  Ik zou alleen niet weten wat het zou kunnen zijn helaas. Misschien dat je bloedsuiker daalt? Misschien zo iets. En anders gewoon een andere huisarts naar laten kijken als je denkt dat t iets anders is!

  Gr.

  Reactie
  #4

  Misschien moet je een second oppinion vragen bij een andere huisarts en dan niet vermelden dat je angstaanvallen hebt. Of heel goed duidelijk maken dat je het gevoel heb dat het daar absoluut niet door komt. Of met je vraag bij een goede opticien langs gaan. Die kunnen soms ook bepaalde oogklachten checken / meten.

  Hopelijk gaat het snel weg! Succes

   

   

  Reactie
Reageer op: Zwevende vlekken!!!!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief