Koningsdag extreem nodig moeten plassen en nu nog buiikpijn

 • #1

  Het staat er al, er waren grote rijen bij de toiletten dus besloot ik om maar gelijk naar huis te gaan. Ik moest nog staan in de bus ook dus dat hielp ook niet mee en het werd steeds krampachtiger ophouden. Thuis gehaald, maar de pijn met wat aandrang is nog steeds niet weg. Hoelang mag dit duren, iemand die het weet of ervaring heeft?
  Het was dus echt wel heel erg want ik vreesde twee keer het ergste.

  Reageer
  #2

  dat zou nu toch wel weg moeten zijn. Ga met de klacht naar de huisarts

  Reageer
  #3

  Dat is vlug naamgenoot. Daar was ik al bang voor. Uiteraard spijt, maar kan het niet terugdraaien. Nu geen spreekuur, dus wachten tot maandagochtend, tenzij het erger wordt. Neem ik aan? dank.

  Reageer
  #4

  Als het erger gaat worden moet je de huisartsenpost bellen

  Reageer
  #5

  Te weinig toiletten met Koningsdag is een bekend verschijnsel John. Maar daar hoef je niet bang voor te zijn. Je blaas scheurt niet alleen van overvol zijn. Dan doe je het in je broek. Zelfs als je het zover laat komen moet de pijn na een dag weg zijn denk ik, maar ik ben een vrouw.

  Reageer
  #6

  Bedankt beiden dat zal ik doen. Nee Esther ik was niet bang dat mijn blaas ging scheuren, maar wat jij zegt dat ik het in de bus in mijn broek ging doen, echt dat ik zelfs geen adem durfde te halen. Dat bedoelde ik met het ergste. Goed weekend.

  Reageer
  #7

  Daar zat je heel dicht bij John. En als het gebeurd was had je nu minder pijn gehad, dat is dan ook weer zo. Ook jullie goed weekeinde.

  Reageer
  #8

  Dat klopt Esther. Toen ik naar huis liep kreeg ik de derde steek en was het zover. Gelukkig was ik toen uit de bus en vrijwel thuis. En nu dit. Ik doe dit echt geen tweede keer meer.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Kan gebeuren. Maar twee keer al in de bus. Ik ben geen deskundige, maar het zou kunnen dat je blaas toen al geprobeerd heeft om zich te legen omdat er veel te veel druk op stond en dat jij dat twee keer tegen hebt gehouden en dat het derde keer pas ging. Het zou kunnen dat het daarom zo lang duurt. Niet meer doen begrijp je zelf al. Meld je maandag hier wat de huisarts zegt?

  Reageer
  #10

  Het zakt wat vanavond, dus ik heb niet de huisartsenpost gebeld. Als het nu verder zakt is de vraag nu of ik maandag nog naar de huisarts moet gaan. Mijn vriendin vindt wel, die vond het erg raar dat ik thuis kwam en in mijn broek had geplast. Ik wacht morgen nog af.

  Reageer
  #11

  Dat je een keer in je broek plast is gezien de omstandigheden dus helemaal niet raar. Daar hoef je beslist niet voor naar een dokter. Naar de dokter moet je gaan als de klachten die je hebt blijven aanhouden of erger worden.

  Reageer
  #12

  Dat klopt denk ik John (moderator). Ik had al twee keer de grootste moeite om het tegen te houden. De derde keer was echt teveel, dat ging niet meer. Ik was eigenlijk al blij dat ik het tot daar had opgehouden, maar het blijft heel genant. Het zakt nu echt, dus zal ik het maar tot maandag afwachten en zolang het blijft zakken mezelf niet belachelijk maken?

  Reageer
  #13

  gewoon even afwachten

  Reageer
  #14

  OK doen we.Bedankt aan jou en Esther ook van mijn vriendin. Het zal wel goed gaan. Nog nooit van mijn leven zo nodig gemoeten, dus dat zal wel iets verrekt hebben.

  Reageer
  #15

  Ik heb het ook gehad. Voordat je het als gezonde volwassen man niet meer op kan houden en het echt in je broek doet moet je het voor je blaas heel bont gemaakt hebben. Ik herinner me dat ik ook wel pijn daar een poosje heb gehouden. Hoe lang weet ik niet meer. Het is in ieder geval helemaal weggegaan.

  Reageer
Reageer op: Koningsdag extreem nodig moeten plassen en nu nog buiikpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief