Heel nodig moeten plassen en dan opeens drang weg.

  • #1

    hallo,

    Ik heb de laatste tijd heel erg last van dat ik opeens heel nodig moet plassen. Uit het niks kan ik het dan opeens amper ophouden en plas ik bijna in mijn broek voordat ik op de wc zit.
    Nu heb ik er soms ook last van maar kan ik niet gelijk naar de wc, ik ben dan even een minuut of 2 aan het strugglen en bewegen op mijn stoel omdat ik het bijna niet op kan houden en dan opeens is de drang weg?? Ik kan dan gewoon alles weer doen, zelfs staan zonder nodig te moeten? Hoe kan dit? Ik ga echt van bijna in mijn broek plassen naar amper meer hoeven? Terwijl ik dan niet heb geplast.

    Reageer
    #2

    Ik zat in de bus en moest heel vreselijk nodig mijn plas doen. Ik zou bij het winkelcentrum uitstappen en daar naarde wc. Maar wat leek die korte afstand een eind, ik moest zo nodig, zo nodig. Eindelijk kon ik uitstappen. Ik kon nauwelijks de bus uit komen, zo allervreselijkst nodig moest mijn plas er uit. Toen kon ik het niet meer ophouden. De broek omlaag en zitten. Ik deed een hele hele grote plas. Ik kon het niet langer ophouden, ik moest zo nodig.

    Reageer
    #3

    hallo Paulien

    mijn naam is Deniz en heb het precies hetzelfde probleem
    Ik gebruik inleggers en anders plas ik vaak in mijn broek
    nu helpen de inleggers heel goed, ze zijn wel nat, maar lekken bijna niet door

    Reageer
    #4

    Dat heb ik ook. Ik moet heel vaak heel nodig een plas doen. IK kan et dan niet meer ophouden. Ik plas op de gekste plaatsen, ik ga zitten als ik het niet meer kan ophouden. Krampen, pijn in de buik, allemaal van de hoge nood. Het is een hele handicap, ik vind het vreselijk. Ik moet na anderhalf uur echt heel erg nodig. Ik houd het dan niet meer op.

    Reageer
Reageer op: Heel nodig moeten plassen en dan opeens drang weg.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief