Overactieve blaas

  • #1

    Sinds kort weet ik dat ik last heb van een overactieve blaas. Door middel van blaastraining en TENS therapie hoop ik dat de klachten minder worden of overgaan.
    Nou ga ik binnenkort op vakantie... lange autorit van 10 uur met vrienden/kennissen. Ik zie een beetje tegen de heen- en terugreis op omdat ik bij iemand anders in de auto zit en stel dat ik ineens een aantal keren achter elkaar naar het toilet moet. Is er iemand bekend met dit probleem en iemand nog tips om wat ontspannender aan de vakantie te beginnen? ๐Ÿ™‚
    De klachten die ik heb zijn dus op sommige momenten, vaak vanaf halverwege de dag, ineens nodig moeten plassen en soms een aantal keren kort achter elkaar; waarbij er wel redelijk wat urine komt, dus niet altijd kleine beetjes.
    Tips zijn welkom! ๐Ÿ™‚ Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Is het een idee om je vrienden vooraf hier al over in te lichten? Zodat het minder moeilijk is op het moment dat het voorkomt?

    ben je een vrouw of een man?

    Reageer
    #3

    hey. ik ken het probleem en met reizen is idd soms best lastig en vervelend. ik kan zelf mijn plas maar kort ophouden, vaak achter elkaar moeten plassen heb ik gelukkig geen last van zolang het warm is en ik niet teveel drink. ik hanteer nu sowieso dat ik alleen met vrienden in de auto reis die weten van mijn probleem, of dat ik anders liever met de trein of op mezelf reis. verder heb ik als jongen het voordeel dat een fles mij kan helpen in noodsituaties (en vrienden die het niet erg vinden) maar daar heb je als meisje natuurlijk niks aan.

    Reageer
    #4

    wat tens therapie?en heeft het geholpen?

    Reageer
Reageer op: Overactieve blaas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief