Brandende (boven)lip

  • #1

    Ik heb al ruim een maand last van brande lippen. Waarbij het het vaakst rond mijn bovenlip zit. Ik zou graag weten wat het is en wat ik er aan kan doen, jet wordt namelijk erg vervelend.

    Zeld zie ik helemaal niets anders aan mijn lippen dat vind ik dan ook best wel vreemd. Ik was bang dat het een koortslip zou kunnen zijn (nog nooit gehad) maar ik zie nergens online dat de 1e fase zo lang zou kunnen aanhouden. Iemand hier ervaringen mee?

    In het begin was het brandende gevoel overal, na een aantal dagen was het voornamelijk mijn boven lip. De locatie waar het het ergst was veranderde toen vaak, en nu lijkt het meer een kant gekozen te hebben.

    Tips please? Tests die ik zou kunnen doen om dingen uit te sluiten?

    Reageer
    #2

    je zou eens met de klacht naar de huisarts kunnen gaan

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Ik heb precies hetzelfde. Ik loop er al vier jaar mee. Heel jammer dat wij door een verhuizing van dokter zijn veranderd. Ik kreeg namelijk daktakort hiervoor wat goed hielp maar bij onze nieuwe huisarts is dat ineens uit de handel. Nu smeer ik daktarine en vaseline om het rustig te houden maar het sluimert daar altijd. Het zijn vooral mijn lippen en het straalt door naar mijn bovenlip. Het is erg vervelend en het gaat in je hoofd zitten. Heel naar is dat mijn dochter er nu ook last van heeft sinds een paar weken. Om gek van te worden. Dus tips is welkom.

    Als je Googled kan het een vitamine tekort zijn of een allergie. Maar de dokter ziet iedere keer niet zoveel dus ik moet echt eens met de vuist op tafel ben ik bang. Irritant is het wel.

    Reageer
Reageer op: Brandende (boven)lip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief