Rare smaak mond

 • #1

  Goedenavond in oktober heb ik corona gehad. Best wel heftig helaas alleen beetje bij beetje er bovenop gekomen! Een weekje na de positieve test kreeg ik last van smaak verlies. Alles smaakte me naar karton. Maar dat hoorde erbij las ik wel en zei de huisarts. Ook dat kwam een beetje bij beetje goed. Helaas heb ik sinds een paar maanden (sinds december zo) last van een hele vage geur/smaak. Als ik al buiten loop en lucht in adem proef/ruik is een soort van zeep smaak. Alsof je in een cabine vol zeepsop staat. Ik heb dit niet 24/7 gelukkig en in feite heb ik ook nergens last van, maar het is wel irritant als het me gebeurt. Dit is echt sinds corona en daarvoor heb ik dit nog nooit gehad.

  Als ik op het internet kijk zie ik veel meldingen van mensen die corona hebben gehad en ook smaakstoornissen hebben gehad en nog steeds. Maar wat ik heb zie ik nergens tussen staan. Wat kan ik hier tegen doen?

  Reageer
  #2

  Eigenlijk kun je er niets tegen doen. Het moet vanzelf herstellen

  Reageer
  #3

  Dank u wel voor de snelle antwoord. Ik heb gelezen dat aroma therapie wel kan helpen. Weet u hoe ik dit bij mijzelf kan toepassen? Ze vragen en namelijk echt veel geld voor als ik het wil laten doen.

  Weet u ook of aanhoudende vermoeidheid ook een nasleep is van corona? Soms zit ik boordevol energie maar ik merk wel dat ik sneller moe wordt, mijn hart sneller gaat, vaak op adem moet komen.. voorheen was dit echt niet zo.

  Reageer
  #4

  Ook dat kan inderdaad een nasleep van corona zijn.

  Reageer
Reageer op: Rare smaak mond
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief