Erg veel stress

 • #1

  Hallo,

  Ik heb nu een aantal ochtenden gemerkt dat ik een soort geelachtige aanslag heb op mn tong in de ochtend. Ik heb dan ook een droge mond aangezien ik op mijn rug slaap. Vervolgens neem ik een slok water ‘s ochtends en spuug ik het zo uit, en is het weer weg. Dit is dus alleen ‘s ochtends en het lijkt door uitdroging te komen tijdens het slapen, heb verder geen pijnklachten.
  Is dit normaal? Ik heb gegoogled en lees hele enge dingen zoals hiv/aids dat dit veroorzaakt. Zou je bij die klachten ook even de mond kunnen spoelen om de aanslag weg te krijgen? Of zijn er dan andere klachten

  Reactie
  #2

  Dat is een gevolg van uitdroging. Normaal verschijnsel

  Reactie
  #3

  Oké, en dat mbt hiv/aids? Zou dan de gele kleur bijvoorbeeld niet of moeilijk weggaan. Of zouden daar ook andere klachten bij zijn?

   

  Reactie
  #4

  Dat heeft met HIV niks te maken. Dan zou het niet zomaar weggaan en zou je ook nog andere klachten moeten hebben.
  In het algemeen: als je denkt een HIV infectie te kunnen hebben opgelopen, moet je niet op symptomen wachten en zoeken maar een test laten doen

  Reactie
  #5

  Nee klopt. Ik heb een angststoornis en ‘zoek’ daardoor naar symptomen terwijl ik volgens de huisarts geen risico heb gelopen. Heb daar in een ander topic al eens mijn verhaal over gedaan en moet daar echt mee stoppen, dat begrijp ik. Maar ik haal dan rust uit antwoorden op dit forum. Hoop dat u dat niet erg vindt.

  Reactie
  #6

  Nee hoor. Geen probleem

  Reactie
  #7

  De meest gevarieerde symptomen merk ik dan, of nou ja ik zoek ze en zie het als een symptoom (nooit echte klachten). Vervolgens google ik het en dan komt het wel eens voor dat er bij vermeld wordt dat het bij hiv kan voorkomen, dat zorgt dan voor een paniekaanval. Erg irreëel allemaal, en dat bij het enige ‘risico’ van onveilig gepijpt worden door 2 meisjes waar ik iets mee had. De ggd en huisarts vinden het niet voldoende voor bloedonderzoek en de psycholoog zegt ook dat zoiets blijven doen mijn angst voedt.

  Reactie
  #8

  In ieder geval enorm bedankt. Doet u dit vrijwillig als ik vragen mag? Las ergens al dat u een aantal medische studies had gevolgd.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hier doe ik dat inderdaad vrijwillig.

  Reactie
  #10

  Doe gewoon soa test. Door onveilig pijpen kan je namelijk andere infecties krijgen als Chlamidia of Gonoroe.

  Reactie
Reageer op: Erg veel stress
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief