Help

  • #1

    Hallo.

    Ik heb afgelopen vrijdag en zaterdag met griep op bed gelegen. Nu heb ik sinds zondag/maandag geen smaak of geur meer, maar mn neusgaten zijn wel gewoon open.

    Ik lees een heleboel horrordingen waaronder hiv en hepititis c enzo, en dat zijn precies dingen waar ik altijd enorm bang voor ben geweest. Hiv heb ik me al eens op laten testen en dat was volgens mijn huisarts toen al niet nodig, en was dan ook negatief. Ik heb daarna met twee dames die ik al langer kenden een soort relatie gehad en ben enkel door hen gepijpt. Nu zit ik in een nieuwe relatie en heb ik voor de zekerheid een soa test laten doen bij mijn huisarts, hij zei dat bloedonderzoek absoluut niet nodig is. Maar nu ineens kan ik niet ruiken of proeven en maak ik me enorm zorgen dat het dan toch hiv kan zijn ofzoiets.

    alvast enorm bedankt, ik maak me echt zorgen

    Reageer
    #2

    Het is nu dus 3 dagen en het maakt me enorm bang. Merk dat ik nog wat snotterig ben maar wel gewoon kan ademenen door mn neus. Ik hoop dat het zo snel mogelijk terug komt maar ik wil graag wat meer informatie mbt hiv, wil dat echt kunnen uitsluiten omdat ik anders aan die angst echt tenonder ga. Ik heb een angststoornis en mn huisarts geeft me expres geen test omdat ik anders mijn angsten ga voeden.

    Reageer
    #3

    Het is bijvoorbeeld ook zo dat wanneer ik mijn neus goed ophaal, mn oren dicht gaan. Het is overigens niet zo dat er constant snot uit mn neus loopt of dat hij volledig dicht zit maar ik kan wel echt merken dat hij enigszins verstopt zit (wat dieper in mijn neus)

    Reageer
    #4

    Dat heeft alles met de griep te maken

    Reageer
    #5

    Zou dat niet met hiv of iets te maken hebben?zou ik dan andere klachten erbij moeten hebben of iets?

    Reageer
    #6

    Dat heeft met HIV niks te maken.

    Reageer
    #7

    Komt het weer terug? Ik merk dat nu mijn neus wel echt constant begint te verstoppen, als echt verkoudenheid

    Reageer
    #8

    Heel goed mogelijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dit kan dus gewoon door verkoudheid gebeuren en dat het dan later weer terugkomt? Over hoelang moet ik dan denken voor het terug is?

    Reageer
    #10

    Dat zal zeker van de verkoudheid zijn.

    Reageer
    #11

    1. Is dat een normaal verschijnsel?

    2. En het komt dus zeer waarschijnlijk gewoon terug?

    Reageer
    #12

    Dat is een normaal verschijnsel

    Reageer
    #13

    En de tweede vraag?....

    Reageer
    #14

    Ik zou het echt niet weten

    Reageer
    #15

    Dus het is compleet random of mn geur en daarmee mn smaak terugkomt?

    Reageer
Reageer op: Help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief