Wat is dit bultje op mijn lip?

  • #1

    Ik was vandaag met een vriendin, we hadden KFC gehaald en gegeten. Toen gingen we een stukje rijden en een uurtje later begon ik opeens een klein bultje te voelen, alsof ik op mijn lip gebeten had. Er zaten ook van die “losse velletjes” bij die je krijgt als je hard op je lip bijt.
    Nu ongeveer 2 uur later is dit bultje megadik (ongeveer 1,5 cm) en de losse velletjes zitten er ook nog steeds. De bult heeft ook een beetje een bonkend gevoel als ik met mijn lippen op elkaar duw.
    Mijn lippen kan ik ook niet normaal op elkaar doen zonder dat die bult in de weg zit zeg maar.

    Ik heb op internet rondgezocht wat dit zou kunnen zijn maar er komt niks overeen met wat ik heb. Kan iemand mij helpen met wat dit is of zou kunnen zijn en mij helpen wat ik hieraan kan doen?

    Reageer
    #2

    Zie foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    dat is een blaar

    Reageer
    #4

    Hm, zou zo niet weten waar ik een blaar van heb moeten krijgen.

    Het is een vrij grote verdikking van mijn lip.

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Ik ben benieuwd of deze persoon er nog achter gekomen is wat dit is. Heel internet afgespeurd en dit is het enige wat ik momenteel kon vinden wat enigszins lijkt op wat ik heb. Herpes zijn vaak meerdere blaasjes op de rand van de lip en bij mij ontwikkelt zich het ook niet als herpes (geen blaasjes, geen wondjes, geen korstjes, ook niet na bijna een week). Ik heb net als op deze foto 1 grotere plek onder de lip en ongv de grootte van een tand.

    Opvallend vind ik dat we het allebei hebben gekregen na warm eten/ drinken en ook plotseling (begrijp dat je een koortslip vaak voelt opkomen dat het er niet ineens is).

    Mocht deze persoon dit nog lezen, ben ik heel benieuwd wat dit bleek te zijn. Toch een koortslip maar geen typische klachten? Of gewoon te heet gegeten bij kfc en lip verbrand?

    Reageer
Reageer op: Wat is dit bultje op mijn lip?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief