Bultje (onder de huid) op lip

  • #1

    Ik heb een bultje net boven mijn lip en hij voelt hard onder de huid en voelt een beetje als een onderhuidse puist? Ik heb er nu op gedrukt. Heb dit al eens eerder gehad en is zo goed als weg gegaan maar je bleef het soms zien als ik het koud had etc. Nu is het weer terug. Weet iemand wat dit kan zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ben je hier ooit nog ahcter gekomen ik heb er twee op mijn bovenlip die prc zo eruitzien

    Reageer
    #3

    Ik dus ook..

    Reageer
    #4

    Ik heb dit nu ook en precies een jaar geleden ook..

    Reageer
    #5

    ik heb dit ook bij me bovenlip en t voelt alsof iemand op me lip heeft geslagen en voelt t als een buld

    Reageer
    #6

    Zelf heb ik dit eerder gehad, toen werd mij op een andere website vertelt dat het door een overschot aan gezichtsproducten kwam. Het leek precies op de foto 'Anoniem' stuurde. Ik zit in de 3e klas en heb een gladde huis, gedeeltelijk komt dat door het feit dat ik skincare doe (cleanser, serum, moisturizer enz.). Ik weet niet of jullie crèmepjes gebruiken maar zo zat het bij mij. Het was uit zichzelf overgegaan maar gewoon je gezicht goed en grondig reinigen kan ook helpen. (B.v. eerst water, vervolgens cleanser enz..)

    Reageer
    #7

    Ik heb dit ook, er zat eerst een puistje op de rand van m’n lip die heel erg zeer deed (heb verder nooit puistjes). Na een paar weken was dit weg maar had ik op die plaats een hard bultje in m’n lip. Dit zit er nu 2 maanden. Meestal gaan dingen vanzelf weer weg haha, maar ben wel erg benieuwd wat het nou precies is.

    Reageer
Reageer op: Bultje (onder de huid) op lip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief