Slechte adem

 • #1

  Ik heb al sinds een lange tijd last van een slechte adem. Ik poets mijn tanden langer dan 2minuten 2x soms 3-4 per dag (maar weet dat het niks uithaalt) schraap mijn tong, savonds gebruik speciale tandenstokers om mijn mond te reinigen,  en halita mondspoeling. ook ga ik 2x per jaar mijn gebit laten reinigen.

  Kortom ik doe al zoveel om mijn gebit te onderhouden en toch merk ik dat mensen me van ver kunnnen ruiken. Omdat het in het begin enkel een vermoeden was, en al mijn familieleden en vrienden zeggen dat het niet waar is. Heb ik ondertussen nu al 2x ontslagen geweest op werk. De eerste keer was het duidelijk dat de vaste werknemers mij daar buiten wouden hebben. Ze maakte het mij extreem moeilijk op werk (fabriek) en hielpen mij niet, terwijl ze bij andere wel hielpen. En uit eindelijk was er ruzie gekomen. De jongere meisjes op het werk hebben me heel lang gepest maar omdat ik bleef doorbijten zijn ze gaan klagen over alles wat ik zogezegd fout deed. En hebben ze beslist om mij niet meer te laten komen omdat het niet klikte met de rest. Het 2de werk werkte ik al chauffeur bij allemaal mannen. Ik vond dit geweldig omdat ik dan veel alleen was op de baan en mannen zijn niet zo achterbaks als vrouwen. Vanaf dag 2 merkte ik al dat ze raar begonnen doen. Dag 3 praatte ze heel luid tegen elkaar over de tandarts en eenn slechte geur en lachtte ze erover. Dus hier hadden ze ook beslist dat ik waarschijnlijk niet tegen de harde mannenwereld kon.

  Ervoor heb ik mij altijd proberen sterk te houden en als ik merkte dat mensen in de supermarkt me vies aankeken dan ging ik naar een familielid om te verrifieren of ze iets merkte. En ze zeiden altijd nee. En met die zelfde moed ben ik dan terug  gaan beginnen werken en werd ik dus heel hard gepest.. Nu sluit ik mezelf op en kom niet meer graag onder de mensen. Het is zelfs zo erg geworden dat ik mijj familie ook niet meer wil zien. Omdat ze mij niet geloven en zeggen dat ik hulp moet zoeken terwijl ik overal word gepest.

  Ik wil hier echt vanaf!! Ik kom stilletjes aan in een depressie omdat ik me alleen begin te voelen.

  Ik heb een maagonderzoek laten doen, dat was in orde. De nko was ook in orde. Echter soms heb ik gevoel dat er iets blijft steken achter mijn mond en het lijkt van mijn amandelen te komen. Maar nko zegt dat mijn amandelen zo klein zijn dat het eigenlijk niet kan.

  Ik heb ondertussen mijn wijheidstanden laten trekken omdat ik altijd kokhalsde om ze fatsoenlijk proper te maken. En met floss geraakte ik er ook moeilijk bij. Dat is nu 2 weken geleden. En ik merk nog altijd dat mensen me vies aankijken. Mijn volgende stap zou ik mijj amandelen willen laten trekken. En een vulling van ontzenuwde tand te vervangen..

  Zijn er hier nog mensen die hier mee zitten? En hoe gaan jullie ermee om? Als jullie zien dat mensen er mee achter jullie  rug mee lachen op werk ofzo..

   

  Reactie
  #2

  Kunnen we contact leggen over die slechte adem ik heb er ook last mee

  Groetjes

  Reactie
  #3

  Dag emmy ik zou contact willen hebben met iemand die het ook er zoveel last heeft als mij, om elkaar te kunnen helpen.

  Reactie
  #4

  Ik heb het zelfde meegemaakt als jou met de slechte adem,

  Laten we een afspraak maken zo snel mogelijk

  Emmy

  Reactie
  #5

  Depri

  Ik ben ook weggepest op werk en in de winkels deden ze ook raar tegen mij ,

  Dus ik blihf maar denken dat ik uit mijn mond ruik,terwijl mijn familie zegt dat het niet zo is ,

  Het is een psygisch probleem en ik wil er zo snel mogenlijk vanaf komen we kunnen elkaar er mee helpen

  Grt Emmy

  Reactie
  #6

  Over de slechte adem.

  Wil jij soms mijn email hebben ,om er over te praten.

  Dit berichtje is voir depri

   

  Reactie
  #7

  Dag emmy

  Ik weet zeker dat het geen psychisch probleem is want waarom zou ik dan op 2 verschillende werkplaatsen gepest worden voor het zelfde probleem? Het is ook niet dat ik er met mensen over praat en dat zeg zodat ze een onderwerp hebben. Maar ik ben juist stil en probeer niet in iemands gezichts te praten of van een verre afstand.

  Reactie
  #8
  • Ik heb dat ook ,dat ik op verre afstand praat met iemand ,als je wil spreken we af want we kunnen er elkaar mee helpen ,
  • Omdat we elkaar begrijpen,
  • Zou jij dat willen?
  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dag emmy

  Ik zou niet weten hoe? Want iedereen kan hier mee lezen wat we schrijven en een bericht verwijderen gaat ook niet

  Reactie
  #10

  Ik heb een email naar het panel van dokter.nl gestuurd,

  Om te vragen hoe wij het beste af kunnen spreken,

  Als ik iets weet bericht ik nog wel ,ok

  Reactie
  #11

  belachelijk hoe mensen kunnen reageren. Begrijp dat echt niet. Laat je niet gek maken. Het kan iedereen overkomen. Mensen die hier grappen over maken zijn niet volwassen.... ik raad ook echt oil pulling aan en veek gemberthee drinken... kan de geur verminderen en werkt ontstekingremmend. Soms kan het ooj komen door tandsteen of gaatjes. 

  Reactie
  #12

  Gaatjes heb ik niet, want dat laat ik controleren. Maar mn tanden zitten heel dicht tegen elkaar dat het misschien wel kan dat er ergens tussen mn tanden een gaatje zit.. Maar tandartsen vinden niks op fotos..

  Ik fixeer me echt op mijn gebit terwijl ik mijn tanden poets. Maar na mondspoeling en flossen voel ik precies nog altijd een vettiglaag op mijn tanden. En dan zegt de tandarts poets dan langer. Maar ik doe het bijna 4minuten.

  Reactie
  #13

  misschien elke avond voor het slapen gorgelen met lauw water en zout wilt ook helpen...miswak stick is ook heel erg goed voor je gebit... kan je als soort van tandenborstel gebruiken. Je kan het even opzoeken op youtube of googlen...

  Reactie
  #14

  Probeer eens kokosolie als mondspoeling. Ze noemen het ook wel ‘oil pulling’. Google het maar eens, elke dag 20 minuten met biologische kokosolie dat in je mond smelt. Het neemt al je bacterien uit je mond. Spuug het niet uit in de gootsteen wegens ontstopping, ff een tip erbij..

  Succes en laat weten als het helpt!

  Reactie
  #15

  Bedankt voor jullie adviezen ,ik ga het ook proberen ,omdat mijn smaak in mijn mond altijd vies is ,

  Het is trouwens altijd fijn om elkaar adviezen te geven ☺

   

   

  Reactie
Reageer op: Slechte adem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief