Aanhoudende slechte adem

  • #1

    Hey,

    Ik ben een jonge man van 29 die al jaren sukkelt met een slechte adem, niet zomaar een slechte adem, een adem dat naar poep ruikt en mij tot de dag van vandaag al ontzettend veel in schaamtelijke situaties heeft gebracht.
    Het gaat zover dat ik als ik een nachtje weg ga altijd een tandenborstel en tandpasta in men binnen zak heb zodat ik optijd mijn tanden en tong kan poetsen als ik ergens ben. Deze problemen stellen zich ik al zolang dat ik zelf niet zou kunnen zeggen wanneer deze begonnen zijn.
    Zelf had ik al stappen ondernomen door een maagonderzoek te laten doen en bij een neus-keel-oorspescialist te gaan wat tot resultaat leide dat ik mijn keelamandelen heb laten wegsnijden in de hoop dat het probleem hier zou mee opgelost raken. Helaas na het uitvoeren van deze behandelingen bleef ik met dezelfde problemen kampen. Door deze problemen is mijn sociaal en mentaal welzijn helemaal tot in de diepte gezakt. Via dit medium probeer ik nog een laatste schreeuw naar een oplossing te vinden want ik ben echt ten einde raad en het begint mij mentaal helemaal te kraken.
    Iemand de alstublieft tips kan geven?
    Groeten

    Reageer
    #2

    Kun je wel regelmatig ontlasten?

    Heb je overgewicht? Diabetes? Gebruik je alcohol, medicijnen of drugs?

    Problemen met tandvlees of tanden?

    Heb je veel scheurtjes in je tong?

    Reageer
    #3

    Dag john,

    Ik ben een 1m87 en heb een gewicht van 87kg dus denk dat ik daar wel goed zit.
    Toilet bezoek is totaal geen probleem.
    Voor de rest gebruik ik geen medicijnen of drugs en heb ik perfect tandvlees en mijn tong vertoont geen scheurtjes en poest deze samen met mijn keel tot kolhalzend toe ook elke dag .ik heb een perfect normaal gebit (nog nooit geen gaatjes gehad in mijn leven tot nu toe)
    Ook flossen doe ik regelmatig.
    Zoals je ziet onderhouden ik mijn mond tot in het detail en toch kamp ik met deze problemen wat tot enorme frustratie lijdt en er voor zorgt dat ik ten einde raad ben. Het maakt mijn leven zeer onleefbaar om maar geen oplossing te vinden voor dit probleem.
    Heb nogmaals afspraak met de dokter gemaakt om te bekijken of er nog andere mogelijk heden zijn tot onderzoek, maar de angst is enorm groot dat ik zonder oorzakelijk antwoord weer de ruimte zal moeten verlaten en mentaal nog dieper zal zakken.

    Toch bedankt voor de response john.

    Reageer
    #4

    En alcohol en energiedrinks?
    Zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je veel/vaak gebruikt? Knoflook bijvoorbeeld of veel eieren? Geen maag- of darmklachten?

    Reageer
    #5

    Kan allerlei oorzaken hebben. Kan misschien ook met je spijsvertering te maken hebben. Weet verder niet of je mondwater gebruikt. Dat zorgt er ook voor dat goede bacteriën worden gedood. Misschien advies vragen op natuurgeneeskundig gebied.

    Reageer
    #6

    Ik hier hetzelfde probleem, als een oplossing kunnen vinden, hoor het graag

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende slechte adem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief