Andere huisarts voor één keer

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben een jongen van 18 jaar oud en heb een probleem waarmee ik waarschijnlijk naar de huisarts moet. Mijn voorhuid zit namelijk achter mijn eikel en schuift niet meer terug erover heen.

    Ik heb nooit problemen gehad met mijn huisarts en ga er altijd met gemak naartoe ik wil dus ook niet veranderen van huisarts maar omdat het ook een persoonlijke kennis is (vader van een goede vriend van mij) wil ik liever naar een andere arts met dit probleem. Dit omdat ik mij er niet fijn bij voel doordat deze zaak over mijn penis gaat.

    Mijn vraag luidt: is het mogelijk om een andere (huis)arts voor één kwestie te bezoeken?

    Antwoorden worden erg gewaardeerd!

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Dat zou zeker kunnen. Je moet je alleen afvragen of dat nou echt nodig is. Hij zal hier NOOIT met iemand over praten.

    Reageer
    #3

    Hallo John,

    Ten eerste heel erg bedankt voor de snelle reactie! Ik ben niet bang voor het feit dat hij het zou kunnen doorvertellen aan andere maar eerder voor de gedachte dat hij naar mijn penis zou moeten kijken, mijn voorhuid zal moeten bijstellen.

    Als ik een andere (huis)arts voor één consultatie zou willen bezoeken moet ik dan gewoon naar een andere praktijk bellen of bijvoorbeeld naar een huisartsenpost gaan gevestigd in een ziekenhuis (vaak alleen voor spoedgevallen)?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #4

    gewoon naar een andere huisarts gaan en een afspraak maken

    Reageer
Reageer op: Andere huisarts voor één keer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief