Zoek nieuwe huisarts i.v.m. alternatieve geneeswijzen

  • #1

    Ik woon in Venlo en ben eigenlijk behoorlijk ontevreden over m'n huidige huisarts. Ik zoek een huisarts die meer openstaat voor alternatieve geneeswijzen, maar kan die in mijn gemeente niet vinden (wel artsen, maar geen HUISartsen).

    Het hoeft niet persé een alternatieve arts te zijn, als men maar wat openstaat voor altenatieve geneeswijzen en niet me in m'n gezicht zit uit te lachen als ik het bijv. heb over m'n darmflora na een anti-biotica kuur. Op internet kom ik niet echt verder. Ik kom erg weinig bij m'n huisarts, want ben haast nooit ziek, maar na de laatste zeer slechte ervaringen van 2 jaar geleden durf ik bijna niet meer te gaan uit gebrek aan vertrouwen. Ben nu twee weken aan het hoesten en normaal gesproken zou ik daar wel even naar willen laten kijken.

    Heeft iemand een tip hoe je een nieuwe huisarts kunt vinden die goed bij je past als persoon?

    Reageer
    #2

    Vraag om advies bij het Informatie en Klachten bureau Gezondheidszorg (IKG), vaak ondergebracht bij een Clientenplein.

    Reageer
    #3

    Zijn er antroposofische artsen bij je in de buurt ? Die kijken meer naar de mens als geheel en hebben de mogelijkheid tot andere medicatie.

    Reageer
Reageer op: Zoek nieuwe huisarts i.v.m. alternatieve geneeswijzen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief