Iemand aanwezig bij inwendig onderzoek

  • #1

    Ik las net het bericht van Hermien in de topic Inwendig onderzoek bij elke dokter anders, zij verteld hier dat haar man aanwezig was bij een inwendig onderzoek uitgevoerd bij haar. Wie zou dit ook geen probleem vinden en wie heeft hier moeite mee ik zelf heb al een aantal keer meegemaakt dat er een assistente aanwezig was of een arts in opleiding. Ik durf daar eigenlijk niets van te zeggen maar vind het niet altijd leuk. Heb al eens meegemaakt tijdens het bevolking onderzoek naar baarmoederhalskanker dat dit werd uitgevoerd door 2 assistentes vond dit eigenlijk niet zo fijn twee dames die in jouw doos staan te gluren.

    Reageer
    #2

    Mijn moeder was bij de eerste keer dat ik inwendig onderzocht werd ik was toen 18 was er eigenlijk wel blij mee dat ze er was. Later zijn mijn man aanwezig geweest en een keer onverwachts een vriendin toen ik voor de na controle ging na mijn eerste zwangerschap. Zij ging mee omdat we gingen shoppen en ik dacht dat het alleen wegen bloeddruk en een gesprek was maar werd door de arts verzocht mijn kleding te verwijderen en werd volledig inwendig onderzocht. (ik denk dat hij dacht dat ik haar als support mee had gebracht) mijn vriendin vond het interessant om mee te maken.

    Reageer
Reageer op: Iemand aanwezig bij inwendig onderzoek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief