Mijn Dokter neemt mij niet serieus.

  • #1

    Hoi!

    Ik was afgelopen week bij de dokter voor onderzoek omdat ik me al 2 maanden niet goed voel, nu word er bloed onderzocht voor Gluten allergie of PDS, allemaal heel vervelend.

    Maar ik heb even een snelle vraag.

    Ik heb al een aantal jaar last van hyperventilatie, gewoon zo erg dat ik er dagelijks mee rondloop en het hindert mij in heel veel.

    Maar de laatste tijd span ik me soms in, en dan krijg ik zelfs een raar gevoel in de linkervoet. Linker arm, linker borst, en linkervoet. Het lijkt net alsof er een strak iets om mijn voet word gebonden, ik had dit aan de dokter gevraagd en hij zei 'Daar hoef je je geen zorgen over te maken' maar het gevoel beangstigd me, het is niet per se een tintelend gevoel, wat ik soms ook wel help, maar het is meer een onwerkelijke gevoel in de linkervoet, alsof ie strak word vastgebonden.  Het lijkt ook alsof die voet minder stabiel is dan mijn rechter. Het is zo raar! kan dit komen doordat de hyperventilatie gewoon in mijn systeem zit en dus (vage klachten zoals dit) met zich mee brengt?

     

     

    Frederique.

    Reageer
    #2

    Ht zijn toch echt klachten van de hyperventilatie en de angst

    Reageer
Reageer op: Mijn Dokter neemt mij niet serieus.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief